Ce trebuie sa stii despre cel mai mare festival de muzica din Romania

Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, incepe astazi si tine pana pe 4 august. Editia din acest an, a cincea la numar, este una aniversara care va cuprinde multe surprize din partea organizatorilor, dar si o productie impresionanta. Insa inainte de a da drumul la distractie avem pentru voi cateva informatii utile care v-ar putea imbunatati experienta la Untold 2019.
Noutatea acestei editii, care a nemultumit multi fani, este ca organizatorii au limitat accesul participantilor in incinta festivalului. Pentru prima oara in cei 5 ani, Untold este sold-out si pentru a evita aglomeratia, organizatorii vor permite o singura reintrare pe zi. Ceea ce inseamna ca daca ai iesit din festival, mai ai voie o singura data sa intri. Desi fanii s-au grabit sa critice aceasta masura, de fapt acest lucru se intampla deja in cazul unor festivaluri mari, precum Tomorrowland sau Ultra Music Festival.

Organizatorii recomanda festivalierilor sa aleaga optiunea de Check In si Top Up Online. Pe langa faptul ca veti avea parte de acces rapid in festival (zona dedicata de unde se poate ridica bratara) veti putea evita si cozile de la Credit Points.

Cei care ati achizitionat mai multe bilete, veti putea efectua check-in si pentru prietenii. Noutatea pentru acest an este optiunea de transfer a biletului. Daca doriti sa transferati biletul catre o alta persoana, trebuie sa selectati optiunea de Transfer Bilet, pentru biletul ce urmeaza a fi transferat. Astfel, persoana care primeste biletul, isi va putea face check-in-ul online. Pentru realizarea transferului de Bilet, posesorul initial va trebui sa completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) si sa se asigure ca biletul (fie ca este in format fizic, fie ca este in format electronic) ajunge in posesia persoanei catre care doreste sa il transfere.

Este important de retinut faptul ca doar persoana inregistrata in formularul de check-in va putea sa primeasca bratara de festival, in baza unui abonament cu un cod de bare valid si a unei carti de identitate.

Dupa realizarea cu succes a Check-in-ului Online, festivalierii au posibilitatea sa-si creeze propria Pusculita de Festival. Fiecare festivalier va avea posibilitatea sa isi incarce bani pe bilet, selectand serviciul TOP UP. Suma incarcata de festivalier va fi transferata pe bratara in momentul in care acesta o va primi de la corturile de check-in, in urma prezentarii biletului de acces.

Dupa parcurgerea acestor pasi, posesorul biletului trebuie doar sa se prezinte la cortul de Check In, cu un bilet cu cod de bare valid si o carte de identitate, pentru a intra in posesia bratarii de festival. Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe langa bilet si actul de identitate si de documentul care atesta acordul parintilor. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid si insotit de un parinte.

Pentru cei care nu si-au ridicat bratara din timp, o veti putea face la intrarea in festival, in Parcul Central Simion Barnutiu. De asemenea, le este recomandat festivalierilor, avand in vedere numarul mare de participanti, sa vina in festival pana la ora 19.00, pentru a evita aglomeratia.

Anul acesta, Untold isi intampina festivalierii cu o lume fantastica si plina de spectacol. 12 companii de teatru international vor defila prin festival, in costume de poveste. Faimoasa companie franceza Cie Carrabosse va fi prezenta cu spectaculoasele lor instalatii cu foc, care vor ,,aprinde” aleea din Parcul Central.

In Candyland, fanii festivalului se vor reintoarce in copilarie, pot incerca roata panoramica cu vedere spre tot orasul sau caruselul traditional englezesc, adus tocmai din Marea Britanie.

Numeroasele decoruri si instalatii interactive ii vor distra pe festivalieri pe parcursul celor patru zile, iar zonele cu produse designer made si de transformare sunt si ele prezente. La Fantasy House participantii pot sa-si accesorizeze tinuta gratuit in fiecare zi de festival, intre 19.00 – 02.00, unde un stilist ii asteapta sa le ,,spice up their outfit”.

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata