Cele mai cunoscute parcuri de distractii

105

Daca aveti copii care nu apreciaza (inca) destinatiile de calatorie in care se viziteaza muzee sau diverse alte atractii, sau pur si simplu vreti sa inlaturati monotonia, iata care sunt cele mai cunoscute parcuri de distractii din lume. Cu siguranta veti dori sa vizitati macar unul dintre aceste minunate, colorate si pline de aventura locuri.

Disneyland – Paris, Franta

Lasati-va invaluiti de taramul de poveste in care va veti aduce aminte de personajele din povesti si desene animate, in timp ce veti fi cu sufletul la gura in cele mai cunoscute roller-coastere. Pretul de intrare este undeva la 50 de euro pentru o zi intreaga de distractie.

Gradinile Tivoli – Copenhaga, Danemarca

Aflat in Copenhaga, acest parc de distractii este unul foarte vechi (dateaza din 1843) si are ca atractie principala un roller-coaster care l-a facut celebru: Rutschebanen. Parcul aduce o atmosfera orientala, datorita cladirilor, plus alte multe atractii de amuzament si relaxare. Intrarea costa aproximativ 15 euro/zi, echivalentul a 110 coroane daneze.

Universal Studios – Singapore

Parcul din Singapore are in jur de 24 de atractii situate in cele 7 zone cu diferite teme: Lumea pierduta, Egiptul Antic, Madagascarul, New-York, Tinutul indepartat, Orasul Sci-Fi si Hollywood. Este considerat unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume. Pe o zi de distractie, platiti 74 $ singaporenieni, adica aproximativ 47 euro.

Europa Park – Rust, Germania

Unul dintre cele mai bune si cunoscute parcuri de distractii din lume, pentru toata familia, Europa Park se intinde pe 200 de acrii, si ofera o gama larga de caruseluri, care trec prin taramurile zanelor, printre corabiile piratilor, pesterile canibalilor sau prin case bantuite. Costul unui bilet/ zi este de 50 de euro.

Sursa: SuperLifestyle.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata