ChatGPT dezvăluie o listă cu 5 monede digitale care au potențialul de a genera profit pentru investitori.

De Jurnalul Național Bani Tech 261 citiri
10 min citire

Inrolare trafic.ro
În prezent, tot mai mulți investitori apelează la instrumente care folosesc inteligența artificială pentru a face previziuni cu privire la următoarele mișcări ale pieței cripto. Dintre toate instrumentele disponibile, ChatGPT este cu siguranță vedeta. Acesta a reușit să capteze atenția investitorilor deoarece este un instrument gratuit, ușor de utilizat.

În contextul informațiilor oferite de ChatGPT, o listă cu 5 monede digitale care au potențialul de a genera profit pentru investitori.

Totuși, este important de menționat că această listă nu reprezintă o garanție a profitului, iar informațiile furnizate de ChatGPT trebuie tratate cu scepticism și precauție. În esență, orice persoană care își dorește să intre pe piața cripto trebuie să știe că există mereu riscul de a-și pierde banii.

Previziunile ChatGPT pentru 2023

I-am cerut lui ChatGPT să ne ofere o listă cu 5 criptomonede care au potențialul de a crește în 2023.

Scopul acestui exercițiu a fost de a vedea dacă acest instrument reprezintă o variantă fiabilă de a economisi zeci de ore necesare pentru cercetarea pieței.

Wall Street Memes (WSM)

O criptomonedă meme află în campania de prevânzarea, Wall Street Memes este prima variantă oferită de ChatGPT. Proiectul a fost creat de o echipă de experți în cripto și blockchain, care au lansat și alte active de succes în trecut. Wall Street Memes este un proiect care, deși încă în prevânzare, se află deja pe o traiectorie ascendentă, în special având în vedere cei peste 1 milion de urmăritori de pe rețelele de socializare.

Previziunea făcută de ChatGPT cu privire la Wall Street Memes a fost argumentată luând în calcul capabilitățile echipei din spatele proiectului, cât și entuziasmul pe care proiectul l-a generat pe piață.

Astfel, potrivit ChatGPT, evoluția Wall Street Memes ar putea fi următoarea:

Sfârșitul anului 2023: În urma campaniei de prevânzare și odată cu listarea pe bursele de schimb, tokenul WSM ar putea înregistra noi creșteri, care s-ar putea traduce într-o valoare de 0,06 USD per token până la sfârșitul anului curent.
Sfârșitul anului 2025: Dacă Wall Street Memes intră în atenția persoanelor cu o influență remarcabilă pe piața cripto, cum este Elon Musk, prețul ar putea înregistra noi creșteri. În plus, dacă echipa respectă foaia de parcurs a proiectului și continuă dezvoltarea acestuia, interesul investitorilor ar putea fi menținut inclusiv pe termen lung. În acest context, prețul pentru un jeton WSM ar putea ajunge până la 0,15 USD până la sfârșitul anului 2025.
Sfârșitul anului 2030: În ciuda faptului că o predicție pe termen lung cu privire la monede noi nu este tocmai o variantă realistă, Wall Street Memes are deja un brand în spate, ceea ce înseamnă că poate atrage mult interes pe piață. Astfel, până la sfârșitul anului 2030, prețul pentru un jeton poate ajunge la pragul de 0,40 USD.

 

AIDoge (AI)

Un alt proiect aflat în timpul campaniei de prevânzare, AIDoge (AI) aduce pe piață un concept nou de tipul „Meme-to-Earn”, ceea ce înseamnă că deținătorii de tokenuri AI, care creează meme-uri pentru comunitate, pot fi recompensați sub formă de jetoane.

În prezent, prețul pentru un token este de 0,0000276 USD. Prețul crește de la o etapă la alta a campaniei de prevânzare, urmând ca, în cele din urmă, tokenul să fie listat pe bursele de schimb.

În ceea ce privește evoluția potențială a acestui token pe termen lung, ChatGPT a oferit următorul scenariu:

Sfârșitul anului 2023: După listarea pe bursele de schimb, CEX sau DEX, prețul pentru un jeton $AI ar putea ajunge la 0,00007 USD.
Sfârșitul anului 2024: Respectarea de către echipa din spatele proiectului a foii de parcurs poate duce la o nouă creștere de preț, până la sfârșitul anului 2024, care se poate traduce printr-o valoare a jetonului de 0,00013 USD.
Sfârșitul anului 2025: În contextul entuziasmului generat de noi instrumente apărute în cadrul proiectului AIDoge, prețul poate ajunge până la 0,0002 USD.
Sfârșitul anului 2030: Existența unei platforme pentru generarea de meme cu ajutorul inteligenței artificiale poate duce la o nouă creștere a jetonului, până la sfârșitul anului 2030. Astfel, există șanse ca un jeton $AI să se învârtă în jurul valorii de 0,0006 USD.

 

Spongebob (SPONGE)

Spongebob a apărut pe piață pentru prima dată în 4 mai, fără să respecte o traiectorie obișnuită pentru proiectele cripto. Astfel, proiectul nu a avut parte de o campanie de prevânzare sau de vreun plan de marketing complex, menit să atragă investitorii, ci a fost listat direct pe bursa de schimb Uniswap, atrăgând atenția prin faptul că aduce în discuție un personaj foarte îndrăgit.

De atunci, Spongebob a cunoscut inclusiv creșteri explozive, înainte să sufere adevărate corecții ale prețului, însă există șanse ca acest activ digital să reintre pe o traiectorie ascendentă.

ChatGPT este de părere că proiectul are șanse mari de a genera în continuare profit, după cum urmează:

Pe termen scurt, $SPONGE are șanse să ajungă inclusiv la valoarea de 0,001 USD, dacă entuziasmul de pe piață revine la nivelul din momentul listării pe Uniswap;
Pe termen mediu, listarea pe noi burse de schimb ar putea da un nou impuls investitorilor, astfel că prețul pentru un token poate ajunge până la 0,0025 USD;
Pe termen lung, capitalizarea de piață a $SPONGE pare să indice un interes impresionant pe care investitorii îl au pentru această criptomonedă. Astfel, în următorii câțiva ani, prețul pentru un jeton poate ajunge până la 0,01 USD, dacă se menține acest trend de interes.

 

Ecoterra (ECOTERRA)

Ecoterra, spre deosebire de restul proiectelor existente pe această listă, are un scop foarte clar, respectiv acela de a face oamenii să devină din ce în ce mai conștienți de impactul pe care îl au asupra mediului și de a face grija față de natură o prioritate pentru mulți. Prevânzarea proiectului este dovada că acesta se află pe o traiectorie bună și că are șanse mari de a genera profit, în contextul în care au fost vândute jetoane în valoare de peste 4,8 milioane de dolari.

Și ChatGPT este de părere că Ecoterra poate fi un proiect care merită luat în calcul de investitori, indiferent dacă își doresc profit pe termen lung sau scurt.

Astfel, potrivit acestui instrument alimentat de inteligență artificială, Ecoterra ar putea avea următoarea evoluție:

Sfârșitul anului 2023: După listarea pe bursele de schimb, interesul investitorilor ar putea fi amplificat, astfel că un jeton ECOTERRA ar putea ajunge până la pragul de 0,04 USD. În prezent, prețul pentru un jeton este de 0,01 USD.
Sfârșitul anului 2025: Dacă interesul pentru proiectele ecologice continuă să crească, până la sfârșitul anului 2025, prețul pentru un jeton ar putea ajunge până la 0,09 USD.
Sfârșitul anului 2030: În cazul în care Ecoterra continuă să încheie parteneriate cu mari corporații care au o anumită credibilitate pe piață, prețul jetonului său va continua să crească, putând ajunge inclusiv până la pragul de 0,70 USD.

 

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ este ultimul proiect adus în discuție de ChatGPT, care este, de asemenea, un proiect nou apărut, aflat în prevânzare. Proiectul are ca scop să devină o ușă de intrare pentru utilizatori către tehnologia Web 3.0.

Interesul față de acest proiect este unul evident, astfel că, până la momentul redactării acestui articol, echipa din spatele Launchpad XYZ a reușit să vândă jetoane în valoare de peste 900.000 USD.

Potrivit ChatGPT, proiectul are șanse mari să continue pe o traiectorie ascendentă, indicată de această campanie de prevânzare de succes. Astfel, evoluția LPX ar putea fi următoarea:

Sfârșitul anului 2023: După listarea pe bursele de schimb, LPX are șanse să crească în preț. Astfel, până la sfârșitul anului 2023, un jeton ar putea ajunge la valoarea de 0,097 USD.
Sfârșitul anului 2025: Pe măsură ce tot mai multe persoane devin interesate de capabilitățile tehnologiei Web 3.0, prețul ar putea continua să crească. Prin urmare, sfârșitul anului 2025 poate veni cu un preț de intrare de 0,25 USD per jeton.
Sfârșitul anului 2030: Având în vedere că proiectul are o utilizare clară în lumea reală, prețul are putea ajunge până la 0,60 USD per token.

Sursa – www.capital.ro