Compania Evo Trailer este un scompetitor remarcabil, în piaţa vânzărilor de remorci şi semiremorci pentru transportul de mărfuri

De Jurnalul Național Actuale Companii 60 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
 

În România, Evo Trailers se remarcă pe piața românească prin gama variată de remorci și semiremorci de înaltă calitate, parteneriatele internaționale solide și serviciile de consultanță financiară.

Înființată în anul 2017, compania s-a specializat în importul și distribuția de remorci și semiremorci de la branduri renumite precum D-TEC, Kraker si Nooteboom (Olanda), FLIEGL (Germania), GRAS (Polonia), și Omeps (Italia).

În contextul de activitate, Evo Trailers nu doar că oferă produse de calitate, ci și consultanță financiară pentru achiziția acestora, prin diverse metode de finanțare precum creditul si leasingul financiar.

În gama sa de produse, se află:

Semi remorca transport agabaritic

Remorca trailer pentru transport agabaritic de la Evo Trailers sunt concepute pentru a transporta încărcături de dimensiuni și greutăți mari. Aceste semiremorci sunt esențiale pentru transportul echipamentelor industriale grele, utilajelor de construcții și altor bunuri voluminoase. Robustețea și durabilitatea sunt caracteristici cheie ale acestor semiremorci, care vin echipate cu rampe manuale sau/si hidraulice pentru a facilita încărcarea și descărcarea bunurilor.

Semiremorcă basculabilă pentru transport piatră

Pentru transportul materialelor grele precum piatra, Evo Trailers oferă semiremorci basculabile. Aceste vehicule sunt proiectate pentru a suporta sarcini mari și pentru a facilita descărcarea rapidă și eficientă a materialelor. Sistemele hidraulice avansate permit bascularea cu ușurință, asigurând astfel o operare eficientă și sigură.

Semiremorcă pentru transport cereale

Transportul cerealelor necesită echipamente specializate pentru a proteja încărcătura și pentru a preveni pierderile. Semiremorcile pentru transport cereale cu suprastructura din Aluminiu de la Evo Trailers sunt proiectate cu atenție pentru a asigura integritatea și calitatea cerealelor pe durata transportului. Aceste semiremorci sunt echipate cu sisteme de etanșare avansate și mecanisme de descărcare eficiente.

Semiremorcă prelată Mega și Standard

Evo Trailers oferă atât semiremorci prelată Mega, cât și Standard. Semiremorcile prelată Mega sunt ideale pentru transportul mărfurilor voluminoase datorită capacității lor mari și înălțimii interioare suplimentare. Pe de altă parte, semiremorcile prelată standard oferă o soluție versatilă pentru diverse tipuri de mărfuri, fiind recomandate pentru incarcaturile mai grele datorita podelei ranforsate.

Remorci pentru transport utilaje

Pentru transportul utilajelor de construcții și agricole, Evo Trailers oferă remorca trailer specializată. Aceste remorci sunt proiectate pentru a suporta greutăți mari și pentru a asigura stabilitatea și securitatea utilajelor în timpul transportului. Rampele manuale si hidraulice sunt un avantaj major, facilitând încărcarea și descărcarea rapidă și sigură a utilajelor.

Parteneriate cu branduri internaționale

În prezent, Evo Trailers a stabilit parteneriate puternice cu producători de renume internațional. Colaborarea cu D-TEC, FLIEGL, GRAS, Genmark, KRAKER, Omeps si Nooteboom asigură accesul la o gamă variată de produse de înaltă calitate. Aceste parteneriate permit Evo Trailers să ofere clienților săi soluții de transport adaptate nevoilor diverse ale pieței românești.

Consultanță pentru finanțare

Un aspect esențial al serviciilor oferite de Evo Trailers este consultanța pentru finanțare. Compania înțelege că achiziționarea de remorci și semiremorci poate reprezenta o investiție semnificativă pentru mulți clienți. De aceea, Evo Trailers oferă consultanță pentru diverse opțiuni de finanțare, inclusiv:

– Credit: Soluții de creditare flexibile care permit achiziționarea rapidă a vehiculelor necesare.

– Leasing Financiar: Oferă posibilitatea de a deține vehiculul la finalul perioadei de leasing, fiind o opțiune ideală pentru cei care doresc să devină proprietari.

Aşadar, Evo Trailers se remarcă pe piața românească prin gama variată de remorci și semiremorci de înaltă calitate, parteneriatele internaționale solide și serviciile de consultanță financiară. Cu o ofertă adaptată nevoilor diverse ale clienților și un angajament puternic față de calitate și eficiență, Evo Trailers continuă să fie un lider în domeniul transportului de marfă în România. Fie că este vorba de transport agabaritic, materiale grele, cereale sau utilaje, Evo Trailers oferă soluții fiabile și inovatoare pentru fiecare necesitate de transport (www.semi-trailers.ro).

Sursa – www.antena3.ro