Consiliul Concurenţei a aprobat Preluarea Pharmachem Distribuţie de către MedLife a fost aprobată de Consiliul Concurenţei

307

În data de 15-07-2021, Consiliul Concurenţei a anunţat că a aprobat tranzacţia prin care MedLife SA preia compania Pharmachem Distribuţie SRL, informează autoritatea de concurenţă printr-un comunicat transmis AGERPRES.

În România, grupul MedLife desfăşoară activităţi pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate şi pe cea a comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, dar şi în ale domenii, precum servicii de dezvoltare imobiliară, servicii brokeraj şi asigurări, fabricare de dispozitive şi instrumente medicale şi stomatologice.

Iar, Pharmachem Distribuţie SRL are ca obiect principal de activitate comercializarea cu ridicata a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

De altfel, decizia sa va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata