Cum să folosești un ChatGPT ca să fii mai productiv

De Jurnalul Național Actuale Tech 230 citiri
4 min citire
 

În cadrul site-ul geeky-gadgets, care cuprinde de la scrierea unei autoevaluări concise, dar convingătoare, până la dezvoltarea unui plan de dezvoltare personală pentru stagiari.

Astfel, este important de știut este că aceste trucuri sunt pur orientative, dar le puteți personaliza pentru a se potrivi cu proiectul personal sau fluxul de productivitate. Oferă o modalitate mai eficientă de a gestiona acele sarcini de zi cu zi plictisitoare, pe care ar trebui să le faceți la serviciu sau acasă.

Cum să vă îmbunătățiți productivitatea folosind ChatGPT?

Concret, ChatGPT poate fi un instrument puternic pentru creșterea productivității în diferitele aspecte ale vieții profesionale. Una dintre modalitățile de a-l utiliza este autoevaluarea.

În loc să pierdeți ore întregi încercând să analizați contribuțiile voastre și să le aliniați la atributele-cheie ale companiei, puteți oferi ChatGPT definițiile acestor atribute și un rezumat al muncii voastre. IA poate genera apoi o autoevaluare convingătoare, economisindu-vă timp și efort.

ChatGPT, un instrument pentru elaborarea unor sinteze de înaltă calitate

În plus, o altă modalitate de a crește productivitatea cu ChatGPT este folosirea lui pentru a crea planuri de înscriere pentru noii angajați. Oferind IA rolul vostru, indicatorii cheie de performanță și cadrul SMART, acesta poate genera un plan robust de integrare de 30-60-90 de zile. În plus, ChatGPT poate fi un instrument valoros pentru elaborarea unor sinteze de înaltă calitate.

Oferind IA informațiile necesare despre proiectul vostru, acesta poate genera o sinteză structurată care include contextul, obiectivele proiectului, valorile, cronologia și publicul țintă. Acest lucru vă poate economisi mai mult timp.

Unele trucuri ChatGPT pentru a vă îmbunătăți productivitatea:

1. Autoevaluare: ChatGPT poate ajuta la scrierea unei autoevaluări convingătoare, care se aliniază cu atributele-cheie ale companiei. Oferind AI definițiile acestor atribute și un rezumat al sarcinilor, acesta poate genera o evaluare personalizată.

2. Crearea planului de angajare: pentru noii angajați, ChatGPT poate ajuta la crearea unui plan robust de angajare, de 30-60-90 de zile folosind cadrul SMART.

3. Crearea sintezei de proiect: ChatGPT poate ajuta la elaborarea unei sinteze de proiect de înaltă calitate pentru evenimente interfuncționale. Poate genera o sinteză structurată care include fundal, obiective ale proiectului, cronologie și public țintă.

4. Crearea feedback-ului: ChatGPT poate face feedback din diverse surse și poate obține informații utile pentru proiecte viitoare

5. Pregătirea unei prezentări: ChatGPT vă poate ajuta să pregătiți prezentări captivante, reducând decalajul dintre conținut și interesele publicului. Poate genera idei de impact pentru a face prezentarea mai captivantă.

6. Crearea postărilor LinkedIn: ChatGPT poate converti articole lungi în postări LinkedIn concise pentru o mai mare implicare. Poate condensa conținutul greoi în rezumate valoroase

7. Plan de dezvoltare personală pentru stagiari: ChatGPT poate ajuta stagiarii să dezvolte un plan de dezvoltare personală de 30-60-90 de zile. Acest plan poate ajuta stagiarii care aspiră să devină angajați cu normă întreagă să-și demonstreze etica și atitudinea în muncă.

8. Activități Brainstorming: ChatGPT poate face brainstorming, potrivite pentru diverse interese și medii. Poate genera sugestii creative pentru activități captivante care întăresc legătura de echipă.

Aşadar, ChatGPT poate fi un instrument puternic pentru creșterea productivității în diferite aspecte ale vieții profesionale. Valorificând capacitățile sale, puteți economisi timp, vă puteți îmbunătăți calitatea muncii și vă puteți concentra pe ceea ce contează cel mai mult.

Sursa – www.capital.ro