Cum să porți tricoul în cele mai noi cool ținute pentru vară

De Continut Sponsorizat Lifestyle Publicitate 163 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Tricoul este cea mai versatilă și, evident, cea mai confortabilă piesă vestimentară din garderoba masculină. Tocmai de aceea bărbații îl adoră și își construiesc adevărate colecții de tricouri în fiecare sezon. Tendințele ultimelor sezoane au propulsat tricoul chiar și în garderoba de eveniment, iar acest lucru a facilitat alegerile de ținută ale bărbaților, pentru astfel de ocazii. Totuși, mulți consideră că nu poți să fii îmbrăcat deosebit atât timp cât ai un tricou inserat în ținută. Total fals! În moda actuală, tricourile sunt piese în jurul cărora poți construi cele mai interesante outfit-uri. Află cum le poți obține, urmând câteva trucuri simple de stil.

În primul rând, alege noile modele din aceste piese, create de brandurile cunoscute, dacă vrei să te menții în tendințe. Apoi fă o selecție și o categorisire în funcție de stil, de cromatică sau imprimeuri și de texturile materialelor. Apoi poți începe să gândești ținute în funcție de celelalte piese pe care le deții în garderobă.

Ținute de stradă cu factor cool

Tricoul este, în primul rând, o piesă de streetwear  sau de sport. De aceea îți va fi ușor să îl integrezi în ținute de timp liber. Poți combina un tricou în non-culoarea preferată, cu imprimeu pe spate, cu o pereche de pantaloni largi și pantofi sport colorați. De asemenea, pentru ținute smart casual poți opta pentru un tricou polo, alături de chinos și sneakerși. Combinațiile de culori sunt extrem de importante pentru aspectul extravagant sau stilat al ținutei. De exemplu, pentru ținute cool, mizează pe tonuri în contrast sau combină o piesă simplă cu una cu imprimeu vibrant. Dacă ești adept al minimalismului, mergi pe ținute ton pe ton sau asortează culori neutre.

Tricouri în ținute de seară

Partea bună în vestimentația prezentului este că bărbații pot folosi tricourile în orice condiții, chiar și pentru o seară în oraș sau pentru o nuntă. Ținutele de cocktail pot fi alcătuite din pantaloni cu vipușcă, tricou uni, alb, negru sau unt, și dinner jacket. Sau dacă mergi la o nuntă în aer liber, în locul costumului clasic pot opta pentru unul cu bermude și sacou din in, în combinație cu tricou în contrast. Pentru o seară în oraș, înlocuiește cămașa cu un tricou polo, dintr-un material tricotat sau din țesătura obișnuită. Poartă-l cu pantaloni din in sau bumbac, cu croială slim, în tonuri pastel și adaugă o pereche de teniși uni sau saboți din piele.

Tricoul este cea mai iubită piesă din dressing-ul bărbaților, iar marile branduri au creat modele disponibile pentru orice situații de lifestyle – tricouri din materiale prețioase pentru ținute de seară, modele din materiale inteligente pentru activități sportive și variante basic, din bumbac, de purtat zi de zi. Alege-le pe cele care îți sunt necesare și bucură-te de vară în deplin confort.