Cum sunt băgate mașinile de prezentare în mall-uri?

De Jurnalul Național Actuale Auto 181 citiri
5 min citire
 

Dacă te-ai întrebat vreodată cum sunt băgate mașinile de prezentare în mall-uri? În prezent, este destul de comun să vezi mașini noi expuse, precum și unele mașini clasice sau de colecție, mai ales în timpul unui eveniment special.

Dar cum ajung mașinile în mall?

De obicei, toată lumea așteaptă cu răbdare să vadă cele mai noi modele de mașini, dar foarte puțini oameni vor să se deplaseze la dealer pentru a le vedea.

Pentru a ajuta acești oameni să vadă ce este nou, dealerii vor amplasa modelele noi de vehicule în mall-urile locale, astfel încât oamenii să le poată vedea.

Producătorii auto doresc să se asigure că oamenii conduc cele mai noi mașini imediat ce ajung la dealeri, așa că prezența mașinii la mall are cel mai mult sens. Singura problemă este că nu poți să le conduci pentru a le testa.

 

Producătorii auto vor plasa și unele modele futuriste sau conceptuale în mall pentru a înțelege percepția publicului. Ar putea exista un reprezentant acolo care să colecteze feedback cu privire la model înainte ca producătorul auto să decidă dacă îl va construi.

Poate că nu există nimic nou în ceea ce privește designul unui vehicul pentru ultimul model, dar ar putea exista actualizări la caracteristici. Când acest lucru se întâmplă, dealerii doresc să ți le prezinte. Cel mai bun mod de a-ți spune este să te lase să le vezi și să te joci cu ele.

În acest sens, dealerii auto se vor asocia cu mall-urile pentru a organiza evenimente speciale. Poți vedea o mașină expusă pentru a promova evenimentul. Cu aceste evenimente, poți participa la un concurs pentru a avea șansa de a câștiga o mașină de la dealer. În schimb, dealerul obține informațiile tale de contact pentru a putea să te contacteze ulterior.

 

Trebuie să ții cont de un aspect atunci când participi la concurs

Dacă este un concurs la nivel național, șansele tale de câștig sunt mult mai mici, așa că asigură-te să citești cu atenție detaliile înainte de a participa.

Ocazional, mall-urile vor găzdui evenimente auto speciale, fie organizate de cluburi locale, fie de coordonatorii evenimentelor din mall. În timpul acestor evenimente, poți vedea un tip specific de mașină. De exemplu, ar putea exista un eveniment Jeep cu un club local sau o expoziție de mașini clasice cu o acoperire mai largă.

În timpul unei expoziții auto, poți găsi adesea mai mult decât doar vehiculele. Ar putea exista și vânzători care să își așeze standurile în mall și să vândă produse legate de eveniment.

Cum sunt băgate mașinile de prezentare în mall-uri?

În prezent, dealerii aduc mașinile în mall conducându-le, dar mașinile nu intră în mall prin aceleași uși prin care intri tu. În schimb, există uși mai mari care se deschid pentru obiecte voluminoase și supradimensionate, precum vehiculele.

În unele cazuri, se pot folosi și ușile obișnuite, atât timp cât pot fi deschise suficient de larg cu balamale speciale.

La o primă vedere, s-ar putea să nu poți observa aceste uși speciale. Acestea au balamale unice atașate care permit ușii să se deschidă mai larg. Doar câteva persoane au abilitatea de a deschide aceste uși pentru a permite intrarea vehiculelor.

Odată ce mașinile trec prin ele, ușile se închid și se încuie. De acolo, mașina este condusă încet prin culoarele mall-ului până când ajunge la destinația sa. Persoana care conduce mașina de obicei nu lucrează pentru mall. În schimb, dealerul trimite angajați să se ocupe de acest transport.

Acest proces are loc doar când mall-ul este închis, astfel încât să se asigure că toată lumea rămâne în siguranță. Din acest motiv, poți vedea o mașină în mall de pe o zi pe alta.

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,