Cum te pregătești pentru ziua de 8 martie?

Dacă ai o relație stabilă, 8 martie reprezintă ocazia ideală pentru a te apropia de iubitul tău. Îți prezentăm în acest articol câteva sfaturi pentru a putea să-i lași o impresie cât mai plăcută celui drag.

Ținuta de care ai nevoie

Alegerea ținutei se va face în funcție de planurile pe care le aveți amândoi. Dacă ieșiți la film, o ținută casual va fi suficientă. În cazul în care plănuiți să luați cina în oraș, vei avea însă nevoie de un outfit elegant. În principiu, o rochie neagră din mătase sau catifea și cu bretele subțiri va fi suficientă. 

Vrei să porți altă culoare? Poți opta pentru roz. Poartă, de exemplu, un pulover roz închis cu o pereche de pantaloni roz deschis, pentru un look monocromatic. Adaugă niște pantofi trendy albi în partea inferioară, deoarece vor crea contrast. Un alt lucru pe care-l poți face este să porți încălțăminte roz și să păstrezi restul ținutei în culori neutre, precum bleumarin sau gri. Alege un model stiletto, care este ideal pentru a ieși în evidență.

Folosește un machiaj cu accente puternice

Pentru a arată mai bine, este necesar să dai contur pleoapelor cu un negru intens. Poți folosi și un machiaj în culori calde, cum ar fi mov. Sprâncenele trebuie să fie bine arcuite, genele definite și eventual să ai și un fard auriu și strălucitor. Rujul trebuie să aibă o nuanță puternică, cum ar fi roșu aprins. În funcție de ten, se poate folosi și unul roz.

Aranjează-ți părul

În această zi, fă-ți o coafură cu bucle. După ce-ți usuci părul, creează o cărare într-o parte și îndreaptă-l de la rădăcină până la maxilar. Apoi, cu un ondulator, fă-ți bucle din locul în care te-ai oprit cu placa până la vârfuri. La final, stilizează bine totul cu ceară modelatoare. O altă coafură interesantă este împletitura în cascadă. Pentru aceasta, se formează o secțiune într-una dintre părțile laterale ale capului, apoi se realizează nodurile clasice. Iar pentru a obține rezultatul dorit, de fiecare dată trebuie lăsată câte o șuviță în cădere.

Alege parfumul potrivit

De 8 martie, decide să folosești un parfum care să fie nu doar pe gustul tău, ci și pe placul iubitului tău. Dacă el preferă parfumurile proaspete, optează pentru notele de bergamotă și pepene galben sau pentru aromele acvatice. Bărbaților eleganți le plac aromele lemnoase, cum ar fi cele de cedru, santal sau vetiver. 

Ziua de 8 martie reprezintă un prilej excelent pentru a-ți face iubitul să te aprecieze mai mult. Află unde o să mergeți, apoi caută articolele vestimentare potrivite pentru această activitate. Nu uita să folosești un parfum, alături de un machiaj cu accente puternice și să-ți aranjezi părul! Urmând sfaturile de mai sus, vei transforma această zi într-una specială și o să te poți bucura de fiecare moment.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata