De ce este recomandată urmărirea meciurilor de fotbal „alături” de un dozator de apă?

De Continut Sponsorizat Lifestyle Publicitate 206 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Pasiunea microbiștilor, demonstrată pe tot parcursul meciurilor de fotbal ale favoriților lor, poate părea de neînțeles din exterior, însă pentru ei este cel mai firesc lucru din lume. Chiar dacă urmăresc partidele la televizor și nu de la fața locului, de pe stadion, ei trăiesc și se manifestă ca și cum ar fi în tribune sau chiar pe teren, făcând parte din „primul 11”.

 

Emoțiile resimțite timp de 90 de minute, și cu atât mai mult pe durata prelungirilor, sunt unice și nu pot fi egalate de niciun alt program de la TV. Însă care este legătura cu un dozator de apă? Parcurgând articolul în continuare, vei afla cât de util poate fi un astfel de echipament, de-a lungul evenimentelor sportive.

 

În special derby-urile, adică înfruntările dintre echipe rivale, fie din același oraș, fie apropiate din punct de vedere valoric și al clasamentului, pot tăia respirația oricui, atât la propriu, cât și la figurat, și nu sunt recomandate cardiacilor, având în vedere tensiunea și răsturnările de situație de care sunt caracterizate.

 

În schimb, dacă te „înarmezi” nu numai cu răbdare, ci și cu un dozator de apa H2On, trăirile pot fi gestionate mai ușor, iar efectele meciului asupra sănătății fizice și psihice nu vor fi vizibile a doua zi, indiferent de rezultatul final. Asta cu atât mai mult cu cât, în prezent, odată cu implementarea sistemului VAR (arbitraj video), drumul de la agonie la extaz și vice-versa este mult mai scurt.

 

Un dozator de apă, precum cel de la firma menționată anterior, facilitează accesul la o apă de calitate, microbiologic pură, premiată inclusiv la nivel internațional (Superior Taste Award, acordat de către International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, în 2019, 2020, 2021 și 2022).

 

Prin urmare, aceasta este, în primul rând, net superioară apei de la robinet, care în țara noastră nu poate fi catalogată drept potabilă, spre deosebire de state occidentale precum Suedia, Danemarca sau Olanda. În al doilea rând, apa este singurul lichid 100% benefic pentru organismul uman, pe care îl ajută să se hidrateze și să își desfășoare procesele interne, la parametrii optimi.

În timpul unei partide de fotbal, pot exista nenumărate momente în care inima bate din ce în ce mai tare, iar gâtul suporterilor se usucă: atunci când echipa lor marchează, când adversarii pleacă pe contraatac sau când un penalty, chiar și un banal corner, poate decide învingătoarea, în ultimele minute.

 

Un pahar de la dozatorul de apă, venit la momentul potrivit, îi poate ajuta pe microbiști să se reîncarce cu energie și să aibă suficiente resurse pentru minutele rămase. Chiar dacă, din punct de vedere fizic, efortul spectatorilor este incomparabil mai mic decât al „actorilor” din teren, din punct de vedere emoțional ei sunt cei puțin la fel de implicați.

 

În concluzie, data viitoare, „invită” și dozatorul de apă să „participe” la meci, mai ales că acum știi și de unde să îl achiziționezi – H2On livrează acasă și la birou, în cel mai scurt timp, în toată țara, fără taxe suplimentare. Hidratare plăcută și… hai „ai noștri”!