De ce sa investesti intr-un program de salarii la final de an?

Transferul contributiilor la angajat este un subiect deja cunoscut, iar pentru ca salariile sa isi pastreze valoarea neta din prezent, este necesara o crestere a salariului brut de aproximativ 23%. S-a dat o ordonanta prin care angajatorii sunt obligati sa negocieze contractele individuale de munca in vederea majorarii salariului brut.

Apar schimbari care inevitabil se resimt nu doar asupra angajatului care isi pune intrebarea ce se va intampla cu salariul, sau ce va trebui concret sa faca mai departe pentru a isi plati contributiile la stat, dar si asupra angajatorului. Acesta din urma este tras la raspundere fiind intrebat ce va face. Persoanele care activeaza in companie asteapta si ele un raspuns. Pe langa o comunicare interna oficiala, urmeaza partea practica.

Un manager nu isi doreste sa fie distras de la ideile sale menite sa aduca mai multi bani in companie, el ar vrea ca toate aceste griji in stransa legatura cu diferitele schimbari care au loc pe piata, sa fie gestionate in mod profesionist si sigur. Isi doreste sa castige timp si energie, dar sa aiba siguranta lucrului bine facut.

Mai jos ai 3 motive principale pentru care sa investesti intr-un program de salarii si calcul salarizare in Cloud la finalul anului 2017.

Lasi modificarile legislative in seama unui software performant de salarii

Investitia intr-un program performant de salarii inseamna ca toate modificarile legislative sunt in seama software-ului (de exemplu: procente, mod de calcul, structura declaratii). Actualizarile au loc automat, astfel incat sa nu necesite nici cel mai mic efort din partea utilizatorului.

Calculul salarial (fie ca se alege venitul brut, fie ca este vorba despre salariul net negociat) se va face automat, la fel si calculul tuturor tipurilor de concedii.

Siguranta, confortul si timpul dedicat hobby-urilor tale sunt aspecte care isi fac simtita prezenta atunci cand ai certitudinea ca esti in pas cu schimbarea, ca esti mereu in contact cu noile modificari legislative (fie ca este vorba de starea Declaratiei 112 sau a Declaratiei 205) si ca utilizezi un program performant care lucreaza pentru tine.

Iei mai devreme startul in anul 2018

Un program de salarii de top (cu acces in Cloud) inseamna evolutia tehnologiei, dar si mobilitate pentru tine. Tu alegi unde vrei sa ai biroul: acasa, in cafeneaua preferata sau in parc, daca este frumos afara. Pur si simplu nu mai esti legat de computerul pe care il accesezi. Nu mai trebuie sa fie cel de la birou, poate fi o tableta sau un smartphone. Te conectezi la platforma si atat. Toata informatia se gaseste in Cloud, adica pe internet, unde siguranta datelor tale este la nivel maxim. Pentru ca a fi mereu in miscare este noua normalitate si pentru ca a fi informat este absolut necesar intr-un mediu competitiv, cand fiecare minut castigat se intoarce cu rezultate favorabile, un program de salarii performant va face diferenta. Anul 2018 va incepe pentru tine cu temele gata facute!

Tii pasul cu evolutia tehnologica

Poti invata sa devii un bucatar mai bun? Da. Poti invata sa desenezi? Da. Poti invata sa faci lucrurile cu maxim de avantaje pentru tine, sa castigi timp, flexibilitate, siguranta, precizie? Un software nou de salarizare, realizat de catre o companie specializata cu ani de experienta pe piata, iti va arata cat de simplu este ca lucrurile in compania ta sa se intample altfel decat pana acum, la un nivel performant.

De ce nu mai folosesti telefonul pe care il aveai acum 3 ani? De ce ti-ai achizitionat un nou televizor? De ce citesti ultimele stiri in materie de business? Pentru ca vrei ce este mai bun pentru tine, pentru ca lucrurile evolueaza si este necesar sa tii pasul cu schimbarea pentru a te bucura de toate avantajele acesteia, pentru a beneficia de pe urma acestui lucru.

Situatia este similara in momentul in care folosesti un software de salarizare in Cloud; acesta iti va aduce beneficii pe care le simti din prima clipa, ca atunci cand schimbi televizorul cu tub cu unul smart.

In plus, furnizorul de servicii al programului de salarizare iti va pune la dispozitie facilitatile adaptate conform necesitatilor pe care le are compania ta. Nu platesti nimic din ceea ce nu folosesti si ai acces la o echipa pregatita sa te sprijine in orice moment.

Fii cu un pas inainte! Adopta tehnologia si softwarele gandite sa iti aduca eficienta, siguranta si libertate.

Sursa foto: SocialMediaClub.com

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata