Donaţie surpriză făcută de Taylor Swift pentru ca o tânără din Londra

Foto: news,sky.com
0 10

Ajutorul venit sub forma unei donaţii neaşteptate din partea vedetei americane Taylor Swift, a dus la atingerea obiectivului pe care şi l-a stabilit o liceeană din Londra, de a strânge online 40.000 de lire sterline (aproape 44.500 de euro) pentru a-şi achita studiile la universitate. Acest luctu părea imposibil de atins, relatează vineri agenţia AFP.

Eleva Vitoria Mario se descrie pe pagina creată pentru strângerea de fonduri drept ”o tânără de culoare, de 18 ani, care are un vis”. Hotărâtă să obţină un loc la Universitatea Warwick, din centrul Angliei, pentru a studia matematica, ea a cerut ajutor de la sute de companii şi a introdus solicitări în căsuţele poştale locale pentru a-şi finanţa cei patru ani de studii şi mai ales cazarea.

Când a reuşit să strângă online aproape jumătate din sumă, aceasta a fost surprinsă să primească o donaţie de 23.373 de lire sterline (peste 26.000 de euro) pentru a completa suma,  astfel donaţia a fost semnată de Taylor Swift.

”Mă inspiră atât de tare strângerea ta de fonduri şi dedicarea ta de a-ţi împlini visele”, a scris artista în vârstă de 30 de ani, care a adoptat genul country înainte de a se orienta spre pop. ”Vreau să îţi ofer restul de bani de care ai nevoie. Succes în tot ceea ce faci! Cu dragoste, Taylor”, a adăugat artista.

După aceea, cântăreaţa nu a comentat gestul, însă contul său oficial de Twitter a dat like unui mesaj despre această întâmplare, publicat pe aceeaşi reţea socială de un prieten al tinerei.

”Este minunat!”, a reacţionat Vitoria Mario pentru postul BBC.

Eleva Vitora s-a mutat la Londra în urmă cu patru ani din Portugalia, pe vremea când nu vorbea engleză. Ea a obţinut note maxime la toate examenele.

”Tatăl meu a murit, iar mama a rămas în Portugalia. Despărţirea de ea a fost dificilă, dar a fost un sacrificiu care a meritat”, a scris ea pe pagina dedicată strângerii de fonduri.

Tânăra subliniază că femeile, în special cele de culoare, sunt subreprezentate în mediul academic în domeniul pe care doreşte să îl urmeze, matematica.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata