Elon Musk s-a mutat în Texas pentru a fi mai aproape de baza de lansare a SpaceX

33

Elon Nusk antreprenorul american a anunţat că s-a mutat din Los Angeles în Texas, pentru a fi mai aproape de baza de lansare a SpaceX, companie cu sediul central în Hawthorne, California, şi de o nouă fabrică pentru maşini electrice Tesla, al cărei sediu principal este de asemenea în California. Ambele companii sunt deţinute de miliardarul născut în Africa de Sud.

De altfel, această informaţie a fost dezvăluită de Musk, în cadrul unui interviu pentru Wall Street Journal, dat publicităţii marţi, informează DPA.

Pe de altă parte, antreprenorul în vârstă de 49 de ani, declarase recent, că va petrece mai mult timp şi în Germania, unde Tesla îşi construieşte fabrica europeană, la marginea Berlinului.

În contextul constructorului, fabrica din Texas urmează să construiască două vehicule extrem de importante pentru Tesla: pick-up Cybertruck şi o semiremorcă electrică.

În ultimii 20 de ani, Elon Musk a locuit preponderent, în Los Angeles, dar a călătorit regulat la principala fabrică Tesla de lângă San Francisco.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata