Este în interesul României ca Guvernul să colaboreze cu cei care pot contribui la salvarea PNRR, este de părere PSD

137

Partidul PSD a transmis luni, că este în interesul României ca reprezentanţii Guvernului să colaboreze pentru Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, anunţând că social-democraţii au reînnoit oferta de a pune la dispoziţie toţi specialiştii şi experţii partidului care să se implice pentru ca ţara noastră să aibă cât mai rapid un document final.

„Este regretabil că lupta politică internă din PNL pune în pericol realizarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a arătat întreaga disponibilitate de a avea un dialog constructiv cu premierul Florin Cîţu pe marginea PNRR, în condiţiile în care Comisia Europeană a respins deja de două ori planul trimis de Guvern. Este în interesul României şi spre binele tuturor cetăţenilor ca reprezentanţii Guvernului să colaboreze cu cei care pot contribui la salvarea pe ultima sută de metri a PNRR”, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de PSD.

În acest sens, social-democraţii au reînnoit oferta de a pune la dispoziţie toţi specialiştii şi experţii partidului, care să se implice pentru ca România să aibă cât mai rapid un document final care să respecte cerinţele Comisiei Europene.

„Din păcate, constatăm că Ludovic Orban şi Florin Cîţu continuă să se comporte politicianist şi iresponsabil în această situaţie critică pentru România. PSD continuă să susţină necesitatea dialogului cu patronatele, sindicatele şi cu Opoziţia, precum şi a prezentării PNRR în Parlament, exact în termenii în care şi Comisia Europeană i-a recomandat premierului Cîţu”, adaugă PSD.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata