FlorideLux.ro estimează vânzări de aproximativ 60.000 euro de Valentine’s Day

Foto: youtube.com
0 147

Retailerul de aranjamente florale FlorideLux.ro a lansat o nouă colecţie dedicată Valentine’s Day şi estimează vânzări de aproximativ 60.000 de euro, în creştere cu 15% comparativ cu anul trecut, se arată într-un comunicat al acestuia.

În contextul vănzărilor, preţul mediu al unui aranjament floral din colecţia dedicată Valentine’s Day va fi de circa 250 lei iar cele mai solicitate produse din colecţie vor fi buchetele de trandafiri roşii, cutiile şi cupolele care conţin trandafiri, precum şi noile cufere cu flori special create pentru această zi.

Din acest punct de vedere, investiţia în noua colecţie se ridică la 25.000 euro, constând atât în realizarea acesteia din punct de vedere creativ, tehnic, fotografic, cât şi în aprovizionarea cu produse specifice acestei perioade.

„Anul acesta suntem convinşi că ne vom surprinde plăcut clienţii cu un stil nou în ceea ce priveşte colecţia de Valentine’s Day. FlorideLux a fost şi este un promotor al noilor tendinţe internaţionale şi înglobăm constant în creaţiile noastre aceste trenduri, însă adaptate uşor cerinţelor românilor”, a declarat Marius Dosinescu, CEO şi fondator FlorideLux.

Aşadar, grupul FlorideLux are o experienţă de peste 17 ani în industria de flori şi cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile:

-www.floridelux.ro – florărie online cu peste 5.000 de buchete şi aranjamente florale şi livrare gratuită în peste 12.000 de localităţi din România şi oriunde în lume;

www.cosuridelux.ro – magazine online de coşuri cadou premium, pentru cadouri corporate şi personale;

-www.coroane.ro – magazine online de coroane funerare, jerbe funerare şi alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localităţi din România.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata