Fotbalistul Ronaldo și-a găsit echipă și e gata pentru un nou transfer spectaculos

Cristiano Ronaldo (36 de ani) mai are un an de contact cu Juventus, dar vrea să se despartă de „Bătrâna Doamnă” în această vară. De altfel, Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus și să revină la Real Madrid.

Corriere dello Sport scrie că starul portughez este gata să plece de la Juventus și vrea să se transfere la PSG sau la Real Madrid. Asta, în ciuda faptului că până acum presa din Italia a anunțat că Ronaldo își va duce la bun sfârșit angajamentul pe care îl are cu actuala echipă.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur nu mai are încredere în proiectul lui Juve și ar fi nerăbdător să lucreze din nou sub comanda lui Carlo Ancelotti, antrenorul italian care a revenit la Real Madrid în această vară. Dar şi PSG este o variantă, conform celor de la Corriere dello Sport.

Totul ar depinde de posibilul transfer al lui Kylian Mbappe pe Bernabeu. Dacă atacantul francez va face pasul către La Liga în această vară, atunci CR7 va avea drum liber către Paris. În caz contrar, Real Madrid va avea ocazia de a-și aduce înapoi cel mai bun marcator din toate timpurile.

În anul 2009, Cristiano Ronaldo a fost transferat de Real Madrid de la Manchester United, și a reușit un record incredibil de 450 de goluri în 438 de meciuri pentru madrileni. În 2018, CR7 a semnat cu Juventus, formație pentru care a înscris 101 goluri în 133 de meciuri și a câștigat două titluri în Serie A. Ultimul sezon a fost unul dezamăgitor pentru Juve, care a încheiat pe 4, la 13 puncte în spatele campioanei Inter.

Ronaldo știe că Ancelotti este cheia revenirii sale la Real Madrid. Relația dintre cei doi este una excelentă, iar starul portughez speră să profite de asta și să i se deschidă din nou ușa pe Bernabeu, după despărțirea din urmă cu 3 ani.

Recent, Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Juventus, după vacanța pe care a petrecut-o odată cu eliminarea de la EURO 2020.

Superstarul de 36 de ani a intrat în ultimul său an de contract, iar speculațiile despre viitorul său țin capul de afiș.

Despre aceasta,îÎnsă CR7 nu a dat de înțeles că este afectat de zvonurile cărora chiar el le-a dat uneori apă la moară.

Fericit că m-am întors la treabă”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo după o ședință de pregătire.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata