Importanța alegerii unei farmacii cu vechime pe piața românească din punctul de vedere al unui pacient

De Jurnalul Național Sănătate 336 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Chiar dacă avem multe lucruri în comun, fiecare popor are particularitățile sale și un mod aparte de a reacționa cu privire la sănătate. Românii de exemplu, cu toate că de multe ori pleacă urechea la sfaturi gratuite, nu întotdeauna avizate, pe care le găsesc în mediul virtual sau la care au acces prin prisma anturajului, sunt în general dispuși să ia aminte și să țină cont de părerea unui specialist care să le ofere un diagnostic și o metodă de tratament personalizată, cu condiția ca prețul serviciului respectiv și produsele recomandate să se potrivească cu puterea lor de cumpărare. Și cine cunoaște mai bine posibilitățile românilor decât o farmacie care a fost alături de ei pentru câteva decenii?

Ce caută românii când merg la farmacie?

Prin prisma serviciilor și produselor pe care le oferă, majoritatea farmaciilor nu sunt locuri frecventate de dragul distracției și amuzamentului. Lăsând la o parte produsele de tip OTC sau dispozitivele medicale, chiar și atunci când vine vorba de cosmetice sau dermato-cosmetice, motivul pentru care o persoană alege să cumpere astfel de bunuri de la farmacie și nu de la supermarket sau din magazinele online, este dorința de a primi recomandări și sfaturi de specialitate, cu privire la probleme particulare, de multe ori serioase.

Aceasta este și premisa de la care pleacă lanțul de Farmacii Ana Maria, ce face parte dintr-un grup complex, bine dezvoltat și cu vechime pe piața românească. Prima Farmacie Ana Maria a fost deschisă în anul 1991, acum aproape 30 de ani, și principalul mod în care s-a remarcat pe piața locală a fost deschiderea către pacient și nevoile sale.

Farmacia Ana Maria: o farmacie pentru întreaga familie

Pe lângă produse de o calitate excepțională, la prețuri convenabile, în Farmaciile Ana Maria găsești ceva în plus: experiență și profesionalism. Fără excepție, toți farmaciștii angajați în cadrul Farmaciilor Ana Maria au o pregătire profesională solidă și sunt capabili să ofere sfaturi de specialitate. De asemenea, ei nu se adresează problemelor clienților lor doar pe timp scurt, oferind soluții de moment, ci privesc în perspectivă, încurajând adoptarea unui stil de viață sănătos și o colaborare strânsă cu cadrele medicale.

Cel mai bun diagnostic este cel corect. Dar de cele mai multe ori, un astfel de diagnostic este imposbil de obținut în absența consultării unui profesionist cu o opinie autorizată, expertiză și studii în domeniul medical. Când vine vorba de sănătate, românii au nevoie mai mult decât orice de prezența unui astfel de profesionist în viața lor, care să le stea la dispoziție în mod deliberat, așa cum este cazul farmaciștilor din cadrul Farmaciei Ana Maria.

Nu în ultimul rând, încă un motiv pentru care, Farmacia Ana Maria și-a făcut un renume în calitate de farmacie pentru întreaga familie de-a lungul perioadei sale de activitate, este și faptul că pune la dispoziția pacienților săi o gamă largă de produse, pentru toate segmentele de vârstă, la prețuri convenabile, fiind astfel farmacia potrivită pentru români, indiferent de problemele medicale cu care aceștia se confruntă.

Mai multe detalii pe FarmaciaAnaMaria.ro