În care memecoin-uri este bine să investim în această lună?

De Jurnalul Național Actuale Investiții Tech 103 citiri
8 min citire

Inrolare trafic.ro
 

În această lună, proiectele Sealana, Base Dawgz și PlayDoge devin principalii concurenți ai celorlaltor memecoin-uri virale. Acest lucru se datorează succesului pe care îl atinge fiecare din aceste platforme încă din prima etapă.

Astfel, Sealana este pregătită de listarea pe DEX, PlayDoge își consolidează locul pe piață, iar Base Dawgz uimește prin determinarea sa de a deveni cel mai popular proiect datorită ecosistemului DeFi.

De ce anume aceste criptomonede sunt alesele?

Sealana este gata să plonjeze în marea crypto

Memecoin-ul Sealana este reprezentat de o focă patriotică americană. Acesta a fost inspirat de personajul The Fat Guy din filmul animat „South Park”. Pasionații crypto susțin memecoin-ul viral, iar proiectul continuă să atragă noi investitori datorită contextului său umoristic.

Concret, proiectul Sealana a înregistrat un rezultat de peste 4 milioane de dolari, iar pre-vânzarea încă nu a luat sfârșit. Prima etapă se va încheia la ora 18:00, pe data de 25 iunie 2024. Astfel, a mai rămas puțin timp până la lansare. Aceasta este ultima oportunitate de a investi în pre-vânzarea criptomonedei Sealana.

Token-urile $SEAL pot fi cumpărate acum la un preț de 0,022 USD, iar prețul lor va crește odată ce platforma va fi lansată pe bursele descentralizate. Investitorii pot transfera SOL, ETH și USDT pentru a cumpăra $SEAL.

Iar odată cu listarea Sealana pe DEX, internauții vor urmări activ dezvoltarea sa pe piață. Multe platforme media, dar și influenceri, împărtășesc perspectivele lor despre viitoarea evoluție a proiectului. În opinia influencerului CryptoBoy și a paginii de YouTube „Crypto News”, Sealana ar putea înregistra o creștere de 100x. Jacob Bury prezice pentru token-ul cu o focă pe interfață un randament de 10x.

Estimările arată, de asemenea, că prețul token-urilor va fi semnificativ afectat de lansare. Odată ce platforma este pe piață, aceasta va fluctua în funcție de cererea investitorilor. Oferta dezvoltatorilor criptomonedei nu este mai puțin importantă, întrucât va avea un impact direct asupra prețului token-urilor.

Astfel, Memecoin-ul Sealana a fost clasat pe locul trei în lista celor mai populare pre-vânzări de pe site-ul CoinSniper.net și se pare că listarea pe DEX va aduce multe alte opinii despre memecoin-ul viral.

Conceptul „Play-to-Earn” îi aduce proiectului PlayDoge 4 milioane de dolari în pre-vânzare

În această lună, dacă Sealana părăsește pre-vânzarea, PlayDoge își propune să se poziționeze cât se poate de strategic în această etapă. Acesta intră în lumea criptomonedelor prin introducerea unei mascote adorabile în formă de Doge în pixeli. Proiectul se concentrează pe toate aspectele pe care majoritatea altor monede meme par să le neglijeze sau să le abordeze superficial.

Un whitepaper elaborat, o structură solidă a economiei tokenului și o strategie detaliată pentru dezvoltarea proiectului fac parte din acestea. După încheierea fazei de pre-vânzare, există și intenții pentru listarea tokenului PLAY pe platformele descentralizate (DEX).

Astfel, investitorii timpurii sunt foarte încrezători în PlayDoge. Platforma combină elemente de gaming cu un sistem captivant de recompense, la fel ca Axie Infinity.

În primul rând, jucătorii aleg un Doge ca „animal de companie” pentru joc. Apoi, aceștia trebuie să finalizeze mini-jocurile din aplicație, pentru a câștiga token-uri PLAY.

Ideea combină tehnologia blockchain și conceptul jocului sovietic Tamagotchi. Cu toate acestea, echipa PlayDoge a venit cu un nou sistem de staking, care oferă deținătorilor de PLAY șansa de a câștiga un profit anual estimat de 238%.

Cu mascotele sale pixelate adorabile și mini-jocurile distractive, PlayDoge are toate șansele de a atinge cele mai înalte vârfuri. Listările pe DEX-uri ar putea fi un succes extraordinar dacă pre-vânzarea va continua în acest ritm.

În cazul în care este implementată cu succes, această metodă ar putea ajuta la consolidarea poziției PlayDoge în peisajul P2E. Conform „CoinMarketCap”, sectorul criptomonedei Play-to-Earn are o valoare actuală de peste 12,7 miliarde de dolari și atrage în mod regulat un volum de tranzacționare de aproape 2 miliarde de dolari pe zi.

Iar, FLOKI, NOT și GALA sunt cele mai populare în acest domeniu, toate având rezultate remarcabile până acum. Aceasta arată că există o cerere mare pentru proiecte P2E care oferă experiențe de joc incitante. PlayDoge poate fi următorul memecoin din această categorie care va cunoaște o creștere semnificativă în scurt timp.

-Base Dawgz – proiectul care dictează regulile jocului

Tot în această lună, Base Dawgz este un proiect crypto fără precedent. Acesta își propune să redefinească modul în care criptomonedele sunt folosite și văzute în lumea finanțelor descentralizate. Astfel, Base Dawgz își propune să ofere soluții inovatoare pentru problemele actuale din industria financiară descentralizată prin integrarea unei tehnologii avansate de blockchain.

Experții lucrează pentru a crea o platformă sigură și utilă pentru toți utilizatorii. Base Dawgz are un plan solid de dezvoltare și o viziune îndrăzneață. Este de așteptat ca acest proiect să devină un lider în spațiul finanțării descentralizate prin adoptarea inovației și creșterii continue.

Practic, Base Dawgz a câștigat peste 200.000 de dolari în primele 24 de ore de la lansarea pre-vânzării. Această sumă demonstrează în mod evident interesul inițial intens al investitorilor. Rapid, suma totală a depășit pragul de 900.000 de dolari. Acest lucru a demonstrat interesul pieței pentru noua criptomonedă.

În plus, Base Dawgz contribuie la creșterea solicitării DeFi prin facilitarea tranzacțiilor eficiente și interoperabile. Utilizatorii nu mai sunt restricționați de o singură rețea. Ei pot transfera active digitale între diferite platforme blockchain, cum ar fi Solana, Binance, Ethereum, Smart Chain și Avalanche.

De asemenea, scalabilitatea și securitatea sunt asigurate pentru gestionarea unui număr mare de utilizatori și tranzacții. O bază solidă pentru dezvoltarea și implementarea aplicațiilor de finanțare distribuită este oferită de tehnologia bazelor de date

Aşadar, utilizatorii au reacționat pozitiv la promisiunea platformei de a aduce inovație și potențial de profit. În plus, agențiile de știri crypto de renume, cum ar fi „Finbold” și „TheBitTimes”, continuă să laude proiectul Base Dawgz pentru ideile autentice.

Toate aceste aspecte remarcabile evidențiază potențialul de creștere al Base Dawgz în rândul criptomonedelor afle în perioada incipientă de dezvoltare. Base Dawgz subliniază angajamentul său față de inovare continuă și integrare puternică în ecosistemele blockchain existente. Prin urmare, investiția în Base Dawgz nu numai că oferă oportunități de profit, dar ajută și la creșterea și dezvoltarea spațiului de finanțare într-un viitor mai eficient și conectat.

Sursa – www.economica.net