Învață programare și bucură-te în fiecare zi de relaxare, oriunde în lumea mare

De Continut Sponsorizat Publicitate Tech 69 citiri
4 min citire
Unul dintre cele mai invidiate domenii de activitate este, fără îndoială, IT-ul, atât pentru câștigurile impresionante, cât și pentru flexibilitatea programului de lucru și posibilitatea de a lucra de oriunde din lume.

 

Învață programare și bucură-te și tu în fiecare zi de relaxare, oriunde în lumea mare! Fie că vei vrea să lucrezi de la munte, de la mare, din țară, fie din străinătate, o vei putea face! Acum, este mai simplu ca niciodată să îți șlefuiești abilitatea de a scrie cod, astfel încât să îți asiguri toate condițiile obținerii primului tău job ca programator.

 

A invata programare WellCode este mai mult decât o premisă, este o certitudine! Mentoratul fondat de Petru Trîmbițaș în anul 2017 și-a dovedit eficiența și deja sute de persoane au reușit să își transforme visul în realitate și să se angajeze ca IT-iști. Programul funcționează ca o carte interactivă și îți oferă posibilitatea de a învăța să scrii cod curat și corect încă de la prima logare, indiferent de nivelul de la care pleci.

 

O particularitate a acestui program o reprezintă posibilitatea de a lucra oricând, în funcție de programul personal, independent de evoluția celorlalți utilizatori de pe platformă. Cu toate că vei lucra în acest mod, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor îndruma către găsirea soluției perfecte pentru problema cu care te confrunți.

 

A învăța programare nu se rezumă doar la a rezolva problemele de pe platforma WellCode. Odată finalizat acest pas, etapele următoare reprezintă concretizarea obiectivului tău major: obținerea primului tău job ca programator! Următoarea etapă după finalizarea problemelor de pe platformă e reprezentată de scrierea propriei aplicații și realizarea portofoliului de proiecte, sub atenta ghidare a mentorilor. Apoi, aceștia te vor ajuta să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să treci cu brio de interviu, iar la final să poți striga: ”M-am angajat! Am obținut primul meu job ca programator și, acum, pot lucra de oriunde din lume!

 

Concomitent cu dezvoltarea personală, vei beneficia de suport psihologic, oferit de coachi cu experiență vastă în domeniul dezvoltării personale.

Fondatorul programului a decis integrarea acestui modul de dezvoltare personală în cadrul mentoratului, datorită experienței acumulate în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. În perioada colaborării cu cei doi giganți IT, Petru Trîmbițaș a observat că a învăța programare nu este suficient pentru a obține succesul profesional. Tânărul clujean a  conștientizat modul vital în care problemele personale ne pot influența succesul profesional, așa că a decis să le ofere utilizatorilor platformei o șansă în plus pentru a reuși să-și îndeplinească visul.

 

În cadrul acestui modul de dezvoltare personală, coachii te vor ajuta să îți identifici și conștientizezi gândurile și emoțiile negative, care te împiedică să-ți atingi potențialul maxim. Aceștia te vor încuraja să îți dezvolți strategii și mecanisme sănătoase de gestionare a problemelor, astfel încât să te poți concentra la adevăratul tău obiectiv. Totodată, coachii te vor învăța cum să îți depășești frica de eșec, lipsa de motivație și să-ți stabilești un stil de viață sănătos și echilibrat.

 

Programează o ședință de consultanță cu mentorii și descoperă de ce a învăța programare este o oportunitate unică pe piața de cursuri IT din România!