La Maratonul destinat adolescenţilor, din Vrancea se acordă premii

175

Luni 31 mai şi marţi 1 iunie, tinerii cu vârste peste 16 ani, care se vaccinează la maratonul destinat adolescenţilor ce se desfăşoară, în curtea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea, pot primi, prin tragere la sorţi, vouchere în valoare de 250 de lei pentru achiziţia de electronice şi alte gadgeturi sau bilete gratuite pentru spectacolele de la complexul turistic Zaga-Zaga, a informat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.

„Sănătoşi, responsabili şi răsplătiţi! Tinerii care se vor vaccina în perioada 31 mai – 1 iunie, la Maratonul vaccinării adolescenţilor, pot primi, prin tragere la sorţi, 25 de vouchere în valoare nominală de 250 de lei fiecare pentru achiziţia de electronice şi gadgeturi, precum şi 100 de bilete gratuite la spectacolele care vor avea loc în perioada următoare în complexul turistic Zaga-Zaga. După vaccinare, numele fiecărui tânăr astfel imunizat va fi scris pe un bilet şi introdus într-o urnă, urmând ca pe 1 iunie, de Ziua Copilului, să fie extraşi câştigătorii celor 25 de vouchere la magazinul Flanco din Piaţa Unirii Focşani, precum şi câştigătorii biletelor la spectacolele de la Zaga-Zaga”, se arată într-un comunicat al DSP Vrancea.

Astfel, la Maratonul vaccinării adolescenţilor, se pot vaccina tinerii cu vârste de peste 16 ani, care vor fi imunizaţi cu serul Pfizer.

Însă, pentru vaccinarea tinerilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani, este necesară completarea de către părinte sau tutore a formularului de consimţământ.

Aşadar, campania de vaccinare, organizată de DSP Vrancea şi IŞJ Vrancea, va avea loc în curtea Inspectoratului Şcolar din strada Dornei, nr. 5, Focşani.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata