La o lună după ce a primit diagnosticul Regelui Charles a revenit la Palatul Buckingham și și-a intrat serios în responsabilități

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații 202 citiri
6 min citire

Inrolare trafic.ro
Vești bune despre starea de sănătate a Regelui Charles. S-a aflat cum se simte acum, la o lună după ce a anunțat că suferă de o boală grea. În plin tratament anticanceros, a revenit la Palatul Buckingham și și-a intrat serios în responsabilități.

Regele Charles îşi reia activitatea

Regele Charles a revenit triumfal la Palatul Buckingham, la doar o lună după ce a primit diagnosticul tulburător de cancer. După o perioadă de îngrijire și recuperare, monarhul și-a reluat activitatea cu o determinare remarcabilă, semn că starea sa de sănătate se îmbunătățește progresiv.

Vestea binecuvântată a revenirii sale a fost anunțată cu entuziasm de către Familia Regală, care a oferit asistență și sprijin pe parcursul acestei provocări medicale. Acum o lună, Regele Charles a fost lovit de vestea șocantă a diagnosticului de cancer, o veste care l-a determinat să se retragă temporar din activitățile sale regale și din Palatul Buckingham.

Cu toate acestea, curajul și determinarea sa l-au adus din nou pe drumul recuperării, iar revenirea sa la palatul său simbolic marchează o etapă importantă în lupta sa împotriva bolii.

Într-un comunicat de presă emis recent de reprezentanții Familiei Regale, se afirmă cu bucurie că Regele Charles se simte mult mai bine și a revenit în forță la Palatul Buckingham, pregătit să-și reia responsabilitățile regale. După luna de pauză, monarhul a susținut mai multe întâlniri importante cu oficiali de rang înalt din întreaga lume, demonstrând angajamentul său neclintit față de datoria sa regală.

Printre aceste întâlniri se numără discuții cu Nourredine Yazid, ambasadorul Algeriei în Marea Britanie, și cu ambasadorul Mauritaniei, Samba Mamadou. În plus, Regele Charles a avut privilegiul de a discuta și cu Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, într-o întâlnire desfășurată în format online, marcând astfel un nou capitol în relațiile diplomatice și colaborarea internațională.

Astfel, ”Regele i-a primit astăzi la Palatul Buckingham pe ambasadorii din Algeria și Mauritania. Domnul Nourredine Yazid și domnul Samba Mamadou Ba i-au prezentat Majestății Sale „scrisorile de acreditare”, scrisori oficiale din partea șefilor lor de stat care marchează începutul funcțiilor lor în Regatul Unit”, a transmis Familia Regală.

Cum se simte Kate Middleton?

Kate Middleton nu va fi grăbită să-și reia angajamentele oficiale după operația abdominală suferită la începutul acestui an, potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice, conform publicației Tatler.

În luna ianuarie, s-a dezvăluit că Prințesa Kate Middleton a fost internată la o clinică din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. La momentul respectiv, Palatul Kensington a comunicat că aceasta va avea nevoie de zece până la paisprezece zile de recuperare în spital și că este puțin probabil să-și reia îndatoririle regale înainte de Paște.

Îar în săptămâna aceasta, Kate Middleton a fost observată pentru prima dată de la operație, când a fost surprinsă într-o plimbare prin Windsor alături de mama sa, Carole. De asemenea, a apărut o mică confuzie când Ministerul Apărării părea să confirme participarea ei la ceremonia Trooping the Colour, atunci când a actualizat site-ul evenimentului din 8 iunie. Cu toate acestea, atât Palatul Kensington, cât și Palatul Buckingham au declarat că nu pot confirma prezența Regelui Charles sau a Prințesei Kate Middleton la evenimentul din iunie, din cauza stării lor medicale actuale.

Din informaţiile lui Katie Nicholl de la Vanity Fair, sursele au afirmat că „nu există nicio presiune pentru ca ea să se întoarcă la muncă înainte de a fi pe deplin aptă” și au precizat că prințesa nu se va grăbi să revină în atenția publicului după operația suferită.

Alți experți regali au spus, de asemenea, că Prințesa Kate Middleton „nu vrea să se grăbească” să se întoarcă la muncă, Robert Jobson spunând că prințesa s-a bucurat să petreacă timp cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în timp ce se recuperează.

Camilla Parker își amână angajamentele

Regina Consaortă, Camilla Parker, în vârstă de 76 de ani, ia o pauză de la angajamentele regale, urmând exemplul soțului ei, Regele Charles al III-lea, și al noră-sa, Kate Middleton, Prințesă de Wales. Motivul acestei decizii?

În timp ce Regele Charles și Prințesa de Wales, Kate Middleton, se află în proces de recuperare și și-au amânat aparițiile publice, Regina Consortă Camilla Parker și-a continuat în mod normal îndatoririle regale față de public. Cu toate acestea, luni, 4 martie, s-a aflat că și ea va lua o pauză.

În prima zi de luni a lui martie, Regina Camilla și-a șters toate angajamentele din jurnalul ei regal, iar potrivit publicației „The Times”, acest lucru se datorează dorinței ei de a petrece mai mult timp cu familia ei.

Se așteaptă ca Regina Camilla să se întoarcă în public pe data de 11 martie, de Ziua Commonwealth, la slujba de la Westminster Abbey. În același timp, Kate Middleton nu va participa la eveniment și își va continua recuperarea în liniște.

Sursa – playtech.ro