Legumele și fructele din bucătărie care te scapă de petele solare

De Jurnalul Național Actuale Lifestyle 149 citiri
5 min citire
 

O piele fără cusur este nu mai puțin decât o dorință universală, atât de mult încât mai multe industrii prosperă pe seama ei, dar ai fi uimit să afli că secretul pentru o piele frumoasă, clară și strălucitoare se află chiar în bucătăria ta. Cu alte cuvinte, vorbim de legumele și fructele din bucătărie care te scapă de petele solare, și folosindu-le, așa te bucuri de concediu fără probleme.

Pielea este o reflectare clară a sănătății tale

Astfel, dacă pielea ta pare uscată, cu pete, cu fulgi sau cu puncte negre, atunci este timpul să acorzi atenție dietei și sănătății tale. Există o varietate de fructe și legume care sunt protectoare naturale ale pielii, care acționează ca o protecție solară în corpul tău, luptând împotriva daunelor provocate de soare.

Dintre legumele și fructele din bucătărie care te scapă de petele solare care îți pot oferi acea piele frumoasă și strălucitoare. Trebuie doar să consumi și să aplici aceste alimente ușor de obținut și să renunți la acele tratamente cosmetice super scumpe și să te mândrești cu acea strălucire naturală.

Care sunt legumele și fructele din bucătărie care te scapă de petele solare

Substanțele care creează pigmenții, sau culorile, din fructe și legume se numesc antioxidanți și protejează celulele de deteriorare. Știm cu toții că statul la soare timp de ore întregi ne poate afecta pielea, iar fructele precum afinele, pepenele galben, mango și pepenele verde sunt pline de nutrienți puternici care pot inversa daunele provocate de soare.

În plus, roșiile, legumele cu frunze verzi, morcovii și cartofii dulci oferă, de asemenea, protecție împotriva soarelui. Uleiul de măsline, ceaiul verde, migdalele, fisticul și merele sunt, de asemenea, adăugiri excelente la setul de instrumente de combatere a daunelor provocate de soare.

Studiile arată că consumul săptămânal al acestor alimente poate reduce semnificativ petele solare și ridurile și poate chiar repara daunele deja existente.

Care sunt acești nutrienți puternici?

Ei includ vitamina C, în fructe de pădure și mere, beta-caroten în alimentele de culoare galbenă și portocalie, morcovi și cartofi dulci, și licopen în roșii și pepene verde. Migdalele și fisticul conțin doze mari de vitamina E, care este importantă pentru sănătatea celulelor pielii.

Consumul de alimente cu un conținut ridicat de vitamine și nutrienți care protejează de soare este la fel de important ca și folosirea cremei de protecție solară. Adăugați alimentele enumerate mai sus la mesele săptămânale și urmăriți cum pielea dumneavoastră culege beneficiile.

Remedii naturiste din legumele și fructele din bucătărie care te scapă de petele solare

Pe lângă aceste aspecte, nutritive și al vitaminelor, legumele și fructele care te scapă de petele solare nu se mănâncă daor, unele dintre ele pot fi folosite ca remedii naturiste care se pot aplica pe piele, mai ales acolo unde știi că ai asemenea pete. Deși ar putea părea leacuri băbești, multe doamne și domnișoare folosesc genul acest de remedii naturiste, cum ar fi sucul de lămâie, care aplicat seara, înainte de culcare, pe zona unde se regăsesc aceste pete, va face minuni.

 

Sau, de ce nu, doamnele și domnișoarele folosesc un alt remediu naturist făcut din iaurt natural, despre care se știe că aduce mari beneficii pielii, sau chiar din planta de Aloe Vera, a cărei frunze sub formă de pastă se poate pune pe piele, iar după ce este lăsată să acțineze timp de 30 de minute, va face minuni.

Deși roșiile sunt bune în salata de vară, mai au o utilizare, intrând în lista cu legumele și fructele care te scapă de petele solare. Datprită vitaminei A și C, pasta de roșii ajută la îndepărtaarea acestor pete nedorite, dar va trebui să amesteci pasta de roșii cu sucul de lămâie, iar efectele vor fi cu adevărat miraculoase.

Sursa – playtech.ro