Marele cascador Filimon Iordache, la unicul Hipodrom de trap din România

A fost un adevărat spectacol la cel mai înalt nivel în acest weekend, pe singurul Hipodrom de trap pe care îl avem în România. Chiar acolo, un cascador foarte cunoscut ce a fost văzut adesea în filme alături de Sergiu Nicolaescu și Florin Piersic, a oferit un incredibil și unic număr de dresaj ecvestru. Acesta le-a povestit de asemenea reporterilor prezenți, care au fost secvențele cele mai amuzante în care a jucat alături de marii actori.

Au fost sute de oameni curioși care s-au năpustit asupra unicului Hipodrom de trap de la noi din țară. Iar adevărul este că între o cursă de trap și una de galop, toată atenția publicului s-a dus către desfășurarea lui Filimon Iordache. Acesta este un cascador ce a fost prezent în peste 100 de filme românești dar și internaționale, și câștigător al multor premii la diverse festivaluri de circ din toată lumea.

„Ceea ce facem noi este foarte greu pentru că este o dresură artistică combinata cu foarte multe elemente din toate domeniile”, a declarat cascadorul Filimon Iordache

Cu toate că în față se vede un succes uriaș, în spatele acestuia se ascunde foarte multă muncă, iar Filimon Iordache se gândește la acele secvențe plăcute pe care le-a petrecut alături de Florin Piersic.

Aceste amintiri el le păstrează cu drag în suflet și mărturisește faptul că îi era greu să fie serios în cadru alături de colegii săi.

„În „Mărgelatu” am lucrat mult cu Florin Piersic, cu Sergiu Nicolaescu foarte mult, și în spectacolele din afara. Amintiri plăcute, cu Amza, cu Emanuel Petruţ”, a mai adăugat cascadorul

Așa cum era de așteptat, copiii au fost cei mai captivați de spectacolul lui ;i deja au în plan să ia câteva lecții de echitație.

Este posibilă o extindere a domeniului spectacolelor și a curselor de galop de către organizatorii Hipodromului din Ploiești, și în plus, se gândesc și la planificarea unei plimbări cu ponei și ogari.

Sursa: observator.tv

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata