Mascații au intrat în casă peste o celebră cântăreață din România.

Cântăreața de muzică populară Lena Miclăuș a trecut prin momente de groază, recent. Polițiștii au intrat peste ea în casă, iar soțul a fost reținut de „mascați”. 

Astfel că, soțul Lenei Miclăuș a fost reținut pentru 24 de ore, în urmă cu câteva săptămâni. Bărbatul a fost prins la mijloc, în timpul unui flagrant pregătit meticulos de polițiști și procurori.

Mai mult decât atât, soțul cântăreței a fost inclus într-o anchetă privind infracțiunea de braconaj. Conform artistei, partenerul de viață nu are nicio implicare și nu poate uita cum mascații i-au făcut haos prin casă, în cadrul perchezițiilor.

„(…) Deci, au fost la noi la percheziții, nu au găsit nimic, au luat puștile soțului meu că așa e normal, dar ele erau puse în dulapuri, la locul lor, pe perete cu cheie și lacăt, deci a fost totul în regulă, nu s-a întâmplat mai mult de atât.

E trist că soțul meu s-a nimerit într-o zi în care s-a dus la stână, într-o zi în care a fost în mijlocul unor evenimente ce s-au întâmplat acolo, dar el și în ziua în care a spus la știri că a fost prins, noi cântam la zilele recoltei în Deva. Prea multe cuvinte adunate de aici și de acolo au fost eronate! S-a exagerat”, a precizat cântăreața de muzică populară, pentru Antena Stars.

Cântăreața de muzică populară Lena Miclăuș are propria armă

De asemenea, atât soțul, cât și cântăreața are în posesie arme de vânătoare.

„(…) A fost o percheziție normală pentru un om care deține arme de vânătoare, care le deține perfect legal, plus că și eu am armă. M-a afectat momentul în care el a fost reținut, pentru că nu știam exact ce se întâmplă și eu eram la cântat. Asta a fost mai greu!”, a mai precizat cântăreața.

 

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata