Olguța Vasilescu aruncă cu vorbe dure: „Asa au guvernat ei!”

Alegerile parlamentare creează un adevărat război între oamenii politici ai României. Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii și Justiției Sociale se alătură de asemenea războiului. Aceasta anunță dezastrul și emite un avertisment frapant pentru contestatarii celor de la PSD. Dacă aceștia vor pierde bătălia în fața altor partide, nu se anunță vremuri prea îngăduitoare.

Scena politică de astăzi este acoperită de război. Au început deja amenințările din partea fostului ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Aceasta nu s-a mai putut abține și început să arunce cu vorbe dure în privința salariilor și a pensiilor.

În plus, Olguța Vasilescu este sigură că revenirea dreptei la conducere ar reprezenta un real eșec.

„Ati uitat cum au guvernat? Taiere de pensii, salarii, ajutor de somaj, indemnizatii pentru handicap, marirea tva la 24 la suta, spitale si scoli inchise, au dus inflatia la 8 la suta… Plus un imprumut de 20 miliarde euro drept ” centura de siguranta”, pe care il platim si acum! Asa au guvernat ei!”, s-a exprimat Olguța Vasilescu pe o rețea de socializare.

Și lucrurile nu se opresc aici. Fostul ministru a adus în discuție și propriile realizări din mandatul de la ministerul Muncii.

 “Noi, „incompetentii”, „analfabetii de la guvernare”, „ciuma rosie”, am marit pensii, salarii, indemnizatii de handicap sau de veterani, am crescut bugetul tarii, am dat inapoi bugetarilor tot ce au luat ei, le platim si acum datoriile si am reusit sa scadem datoria publica de la 37 la 35 la suta. Vreti sa se intoarca? Nu e greu…”, a declarat în cadrul unei postări pe Facebook Lia Olguța Vasilescu.

În timpul în care era recesiune economică, guvernul de dreapta ce a fost condus de Emil Boc a ordonat mai multe scăderi de venituri ale salariaților din sistemul bugetar și a hotărât stoparea posturilor, dar fără să taie pensiile.

Sursa: capital.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata