Park4fly ofera servicii sigure de parcare privata la Aeroport Otopeni

0

Park4fly.ro este o carte de vizita online pentru compania care asigura parcare privata la Aeroportul Otopeni. Membra a grupului WLC AUTO,  Park4fly se adreseaza tuturor celor care calatoresc in tara sau in strainatate cu avionul, dar ajung in aeroport cu masina personala si trebuie sa o lase parcata intr-un loc sigur. Cum perioada de parcare nu este limitata, proprietarii isi pot lasa masina in parcarea privata chiar si pentru un timp indelungat.

Orice persoana care doreste sa isi lase masina in parcare la aeroportul Henri Coanda va beneficia de o serie de avantaje, optand pentru Park4fly. De astfel, politica companiei este deosebit de transparenta si orientata catre client.

„Suntem o companie tanara care a inregistrat o crestere rapida. Ne-am dat seama repede ca succesul in afaceri este strans legat de gradul de satisfactie al clientului. Pentru a tine pasul cu celelalte companii din domeniul parcarilor cu plata, indeplinim intotdeauna asteptarile clientiilor prin corectitudine si seriozitate.”- spune un reprezentant https://park4fly.ro.

Confort in timpul transferului la aeroport

In primul rand, parcarea privata se afla situata la doar 0,8 km fata de Aeroportul Otopeni. Mai mult de atat, serviciul beneficiaza de un plus de confort prin faptul ca proprietarul masinii va fi condus de catre un reprezentant al companiei la aeroport si va fi asteptat la aeroport, cand se intoarce din calatorie, de catre un alt reprezentant al firmei. Procedura de transfer este gratuita si individuala, iar prin asigurarea acesteia proprietarul masinii nu are motive sa isi mai faca griji pentru deplasarea sa dupa parcarea masinii.

Accesibilitate in ceea ce priveste pretul pentru parcarea privata

Plata pentru serviciul de parcare se poate face cash sau cu cardul, in lei, insa acest aspect trebuie sa fie mentionat la momentul rezervarii. Proprietarii de masini care intentioneaza sa-si lase masina in parcare pentru mai mult timp (mai mult de 30 de zile) vor primi o oferta personalizata si discount-uri semnificative daca vor face rezervarea din timp. Pretul este accesibil, putand sa ajunga chiar si la 9,9 lei/zi.

Proprietarii de masini pot avea in vedere ca pretul de parcare pe zi include pe langa posibilitatea de a lasa masina in parcarea privata si urmatoarele servicii: transferul proprietarului la aeroport si preluarea sa din aeroport la momentul intoarcerii, monitorizare video a masinii in regim continuu, paza masinii de catre personal calificat si eficient (agenti de securitate), acces la sistemul de supraveghere video la orice ora din zi sau din noapte de pe orice dispozitiv conectat la Internet si informatii telefonice Non Stop.

Spalarea masinii inainte de a fi preluata de catre proprietar

Proprietarii masinilor lasate in parcarea privata isi pot exprima dorinta de a prelua masina spalata in interior si exterior, dupa intoarcerea din calatorie. Acest serviciu este asigurat la preturi foarte bune de catre personalul companiei.

Toate conditiile pe care compania le ofera celor interesati de astfel de servicii o situeaza in randul alegerilor optime catre care isi indreapta atentia un numar tot mai mare de proprietari de masini.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata