Părul pierdut poate fi recuperat integral la clinica pentru implant de păr Dr. Felix Hair Implant

De Continut Sponsorizat Publicitate Sănătate 109 citiri
4 min citire
Impresia fizică este deosebit de importantă în societatea în care trăim, mai ales dacă vorbim despre persoane publice. Chiar și ele au probleme de estetică, în special de podoaba capilară și au ales o clinică cu renume pentru un implant reușit de păr.

 

Se știe doar, pierderea podoabei capilare, fie în urma unei boli sau accident, poate afecta pe oricine, indiferent de vârstă sau gen. Așadar, soluția care se impune este programarea la o clinică specializată, așa cum este și Dr. Felix Hair Implant.

 

Ce este implantul de păr și când este recomandat?

 

Implantul de păr este o operație care se recomandă în cazul pierderii podoabei capilare atât la femei, dar și al bărbați. Astfel, implantul se poate face și în cazul sprâncenelor, al bărbii sau al mustăților. Cauzele căderii părului sunt multiple, de la diverse accidente până la dezechilibre hormonale sau diverse tipuri de alopecie. În funcție și de suprafața afectată, se recomandă consultația la clinica pentru implant de par.

 

Implantul de păr presupune un număr de etape și anume consultația, marcarea zonelor donatoare și primitoare, anestezia, extracția și implantarea zonelor de păr. La clinica Dr. Felix Hair Implant toate aceste etape sunt realizate exclusiv manual de către medici specializați în aceste operațiuni. Cu alte cuvinte, implantul se face fir cu fir.

 

Implantul fir cu fir prin tehnica Q-Fue

 

Tehnica Q-Fue care se practică la clinica Dr. Felix Hair Implant este o metodă unică, neinvazivă și de departe una dintre cele mai sigure metode de implant. Procedura aceasta presupune implantul manual fir cu fir, după ce acesta a fost recoltat din zonele donatoare. Întâi are loc o anestezie locală a scalpului, iar implantul propriu-zis se realizează cu ajutorul instrumentarului patentat, de ultimă generație. Acestea sunt folosite pentru a asigura un număr de unități foliculare adecvat, pentru a se potrivi în zona afectată.

 

Chiar și zonele în care se dorește o remodelare sau o îndesire a părului pot beneficia de această tehnică unică în felul ei. De altfel clinica Dr. Felix Hair Implant este singura clinică din lume la care au avut loc cu succes transplant de grefe de piele sau de la un pacient la altul. Aceste operațiuni care par complicate sunt realizate de cadre medicale cu experiență în domeniu.

 

Programarea pentru consultație se face simplu și ușor

 

Cu ajutorul unui formular prezent pe site consultația se poate face și online. Se completează numele, telefonul și adresa de e-mail precum și serviciul cerut. Pentru a primi o ofertă personalizată se pot atașa și poze cât mai clare. Răspunsul se primește într-un timp cât mai scurt posibil.

 

Operația se poate plăti și în rate, într-un sistem avantajos pentru fiecare pacient în parte. Vestea și mai bună este că genul acesta de implanturi nu necesită spitalizare, persoanele putând să își reia activitățile zilnice, sigur, cu recomandările medicului.

 

Având în vedere faptul că de-a lungul timpului mii de persoane au ales tehnica Q-FUE pentru rezultatele naturale obținute, acesta este recomandată cu rezultate impecabile de către echipa de la această clinică.

 

Detalii și alte informații doar pe site-ul oficial drfelixhairimplant.ro.

 

Contact:

 

+40 720.254.368

client@drfelix.ro