Păstrează-ți dressingul activ cu piese atractive! Să vorbim despre corsete!

De Continut Sponsorizat Fashion Publicitate 170 citiri
6 min citire

Inrolare trafic.ro
Corsetele sunt veterane în lumea modei și au trecut deja prin toate stările. Au fost când lenjerie intimă, când piese vestimentare individuale, iar alteori au fost chiar gazdele unor rochii fabuloase. Acest parcurs le-a ajutat să-și perfecționeze versatilitatea reușind să se integreze cu ușurință în orice context.

Au fost confecționate pentru femei fiind printre puținele articole vestimentare ce au fost gândite expres pentru acestea. O bună perioadă au dispărut din lumina reflectoarelor dar acum sunt peste tot, în fel și fel de outfituri și pare că se descurcă excelent.

 

Ce poate face un corset pentru corpul meu?

În primul rând, caracterul său modelator îl face un prieten de nădejde pe care ne putem baza mereu. Așadar apare în scenă și al doilea beneficiu: siguranța. Știi acel moment în care tatonezi cu opțiunile potrivite și nu te decizi în ce să te îmbraci? Ei bine, de câte ori nu ți s-a întâmplat să alegi un outfit pe care l-ai mai experimentat și știi sigur că nu dai greș cu el?! Exact la fel se întâmplă și cu coresetele! Când le îmbraci intri în safe mode.

În egală măsură poate fi atât prieten cât și dușman, iar tu ești singura ce-i va decide rolul. Cu cât te vei încorseta mai tare cu atât disconfortul îl va îndepărta din friend zone și îl va trimite în acel loc din șifonier în care ținem articolele pe care nu le purtăm niciodată. Îl știi și tu, nu-i așa?

Tocmai pentru că este un articol atemporal acest item este mereu în trend. El reușește să îmbine eleganța cu extravaganța. Noi, iubitoarele de modă, știm cât de dificil este să unești aceste stiluri ce par venite din lumi diferite. Cu toate acestea, corsetele se descurcă minunat și asta pentru că dăinuie de foarte mult timp în schițele designerilor vestimentari.

Desigur, cel mai important avantaj pe care îl aduce este cizelarea taliei și asta pentru că simbolul feminității a rămas, chiar și în zilele noastre, raportul talie-șold. Dacă tocurile ne pot schimba mersul, ei bine corsetul ne schimbă atitudinea.

 

Cum le putem integra corect în outfituri?

Deși sunt, așa cum am mai spus, un stindard al eleganței, corsetele sunt în același timp și niște iteme contrastante pe care le poți plasa în ținute cu o notă sport. Da, ai citit bine! Un pantalon din bumbac cu șiret în talie și buzunare supradimensionate, combinat cu o pereche de stiletto și un corset o să fie deliciul apariției tale.

Abilitatea sa de a împrăștia rafinament îl face extrem de plăcut în combinații cu fuste de orice fel. Fie că vrei un stil boem cu o alegere maxi sau vrei o notă punk alături de un model mini, rezultatul o să fie unul aplaudat de trecători.

Dacă ești un fan al pieselor din piele ecologică poți alege cu încredere un corset în outfitul tău. Pielea nu va reuși niciodată să facă o cambrare perfectă, iar acest combo aduce un aer proaspăt. Să nu mai menționăm și că ambele iteme fac parte din categoria pieselor instigatoare și sex-appealul tău o să fie setat la cea mai mare intensitate.

Și am ajuns la cea mai interesantă parte – stratificarea. Poți alege aceste corsete de dama pentru că vor arată absolut fabulos peste o cămașă, maletă, tricou, fie ele și oversize. Această antiteză oferă un look atipic și foarte stylish, iar noi vânăm acest tip de rezultate.

Vrei un look chill? Alege un corset și o pereche de jeans! Pentru a nuanța mai puternic stilul casual poți plusa cu o pereche de pantofi sport și un rucsac super cute. Nu uita de accesorii, ele pot contura un design aparte.

Și dacă vrei să surprinzi, adaugă rochiei tale un corset în ton cu aceasta. Efectul va fi unul măgulitor și extrem de îndrăzneț! Uită de teoria potrivit căreia corsetul este o piesă de lenjerie intimă. La ce experiență are, poate fi orice îți dorești tu!

 

Unde putem găsi articolele potrivite pentru ținute noastre?

Colecțiile Evei sunt locul în care trebuie să cauți dacă îți dorești un look senzual, feminin și plin de grație. Corsetele sexy sau clasice te așteaptă să le explorezi calitățile și să le integrezi în outfiturile tale. Poți comanda produsele favorite și să alegi plata cu cardul online pentru 5% discount. Nu-ți face griji pentru livrare! În 24h comanda este la tine acasă!