Patriarhul Daniel va oferi, de Sf. Nicolae, daruri pentru 100 de copii din Arhiepiscopia Bucureştilor

0 230

În sărbătoarea de Sf. Nicolae, Patriarhul Daniel va oferi, daruri în valoare de 300 de lei pentru 100 de copii din Arhiepiscopia Bucureştilor.

Agenţia Basilica a Patriarhiei Române, a anunţat că, anul acesta, tradiţionalul concert de colinde al copiilor, intitulat „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor”, nu va mai avea loc la Palatul Patriarhiei, acest program desfăşuându-se în condiţii speciale din cauza restricţiilor sanitare.

„Copiii nu vor mai veni să-l colinde pe Părintele Patriarh de Sfântul Nicolae. În schimb, Preafericirea Sa va oferi daruri pentru 100 de copii beneficiari ai centrelor sociale ale Arhiepiscopiei Bucureştilor. (…) În perioada 4-5 decembrie, în Arhiepiscopia Bucureştilor vor fi organizate evenimente în cadru restrâns, cu respectarea normelor sanitare: la Centrul de zi Sf. Muceniţă Sophia din Bucureşti, la Centrul de zi Sf. Stelian de la Valea Crângului – Urlaţi şi în comunitatea de copii hipoacuzici Sf. Meletie. Cei 100 de copii beneficiari ai serviciilor sociale din comunităţile menţionate vor primi din partea Părintelui Patriarh Daniel câte un pachet în valoare de maximum 300 de lei. Cadoul va conţine haine sau încălţăminte de iarnă, o carte duhovnicească şi dulciuri”, precizează sursa citată.

În plus, parohiile din Arhiepiscopia Bucureştilor vor pregăti cadouri pentru copiii vulnerabili, pe care le vor distribui în perioada 4-5 decembrie.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata