Porneste in vacanta cu AMR Rent a car

0

Weekend-urile prelungite sunt ocazii perfecte pentru mini-vacante. Ce poate fi mai placut decat sa strangi cativa prieteni sau sa iti iei familia, sa va urcati in masina si sa lasati in spate orasul aglomerat si rutina zilnica?

Indiferent de destinatia pe care o ai in minte, fie ca este vorba despre Valea Prahovei, de departe cea mai cunoscuta si apreciata zona montana de la noi, fie ca e vorba despre o fuga la mare, un road trip poate fi cel mai bun remediu dupa o perioada indelungata de activitati obisnuite si repetitive.

Un road trip presupune sa stii sa te bucuri de drumul intins si de peisajele scenice surprinse din fuga masinii, sa te urci de dimineata la volan si sa cobori la sute de kilometri distanta, sa apreciezi sentimentul de libertate pe care condusul ti-l ofera si sa anticipi satisfactia de a ajunge la destinatie.

Dar ce faci atunci cand ti-ai planificat deja vacanta si realizezi prea tarziu ca masina ta are nevoie de reparatii urgente? Sau in cazul in care ai imprumutat-o unui prieten inainte de a te decide ca vrei sa pleci? Si mai ales, ce faci daca nu ai masina?

Ei bine, iti recomandam sa nu te ingrijorezi sau sa renunti la calatoria pe care ti-ai propus-o pentru ca exista o solutie practica si convenabila – poti inchiria. O firma de inchirieri auto iti poate sta la dispozitie in orice situatie, avantajul fiind ca poti alege un autoturism conform nevoilor si preferintelor tale.

Exista cazuri in care masina de acasa nu se potriveste drumurilor pe care la ai in minte. De exemplu, intr-un oras mare, in care vizitarea obiectivelor turistice presupune sa gasesti locuri de parcare in zone aglomerate, e potrivit un automobil de mici dimensiuni. In schimb, ca sa explorezi poteci de munte, este mai indicat un model 4×4. O firma de inchirieri auto iti pune la dispozitie o gama larga de autoturisme din care sa alegi.

In plus, va trebui sa fii atent si la alte detalii, precum numarul de pasageri, volumul bagajelor sau daca in grupul vostru exista mai multi soferi care vor sa conduca.

Daca vrei sa calatoresti impreuna cu un grup mai mare de prieteni, un van cu mai multe locuri poate fi o alternativa buna, in loc sa luati doua masini. Astfel, va exista un singur sofer, dar vor putea conduce pe rand mai multe persoane, pentru a preveni oboseala la volan.

AMS Rent a Car iti ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti, Otopeni sau Cluj si oriunde la nivel national, pentru perioade scurte, medii si lungi. Iar pentru ca experienta ta sa fie una cat mai placuta, pe langa promptitudine si atentie la detalii, ai si suport 2424 pe teritoriul intregii tari. In plus, ai la dispozitie un parc auto variat cu peste 20 de modele de autovehicule noi din care sa alegi.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata