Prima Development Group anunţă finalizarea a 640 de apartamente în 2021, în Oradea şi Bucureşti

96

Prima Development Group, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea, anunţă pentru anul 2021 finalizarea a 640 de apartamente în Bucureşti şi Oradea, precum şi consolidarea extinderii pe piaţa imobiliară din Capitală cu proiecte noi care vor însuma peste 2.500 de apartamente, potrivit unui comunicat al companiei.

În prezent, dezvoltatorul Prima Development Group semnează pentru două ansambluri rezidenţiale, iar din strategia grupului pentru anul 2021 face parte continuarea extinderii în Bucureşti.

„Anul acesta consolidarea extinderii proiectelor rezidenţiale în Bucureşti face parte din strategia de business a grupului. Ne propunem să livrăm în fiecare an câte 500 de apartamente şi astfel să ne sporim portofoliul de proiecte rezidenţiale durabile. Pentru noi, extinderea în Capitală a reprezentat un pas firesc în evoluţia celor 15 ani de experienţă imobiliară şi credem că viziunea noastră despre ce înseamnă o locuinţă fiabilă este foarte bine primită. Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale oraşului, iar la finalul acestui an şi începutul anului viitor vom demara încă trei proiecte importante în Bucureşti, ce vor însuma peste 2.500 de apartamente”, spune Andrei Moanţă, CEO Prima Development Group.

Având o experienţă îndelungată în Oradea, dezvoltatorul a intrat şi pe piaţa imobiliară din Bucureşti în 2017, odată cu demararea proiectului Boemia Apartments. Acesta este un ansamblu rezidenţial tip boutique situat în centrul Bucureştiului, pe bulevardul Mărăşeşti nr. 125, cu regim mic de înălţime, parter şi 5 etaje, şi însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 şi 3 camere, dar şi duplexuri.

Proiectul a beneficiat de o investiţie de 8,5 milioane de euro, iar în prezent este vândut integral. Boemia Apartments este premiat internaţional cu distincţia Best Architecture Multiple Residence Romania în cadrul European Property Awards 2019.

Şi cel de-al doilea proiect din Bucureşti semnat de Prima Development Group şi care va fi livrat anul acesta, Core Timpuri Noi, a primit o dublă distincţie internaţională: Best Residential Development Romania şi Best Development Marketing Romania în cadrul European Property Awards 2020.

Este situat în apropierea noului pol de business Timpuri Noi, pe strada Foişorului nr. 108-112, ansamblul rezidenţial Core aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 şi 4 camere şi abordează un stil smart-minimalist, cu cele mai noi tehnologii integrate. Investiţia pentru acest proiect se ridică la 20 de milioane de euro, iar cele 240 de apartamente vor fi finalizate anul acesta.

Aşadar, cu o experienţă de 15 ani în construirea de locuinţe durabile, Prima Development Group şi-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017, compania este prezentă şi pe piaţa din Bucureşti, acolo unde semnează cele două proiecte rezidenţiale, Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner