Profecund – Tratamentul modern al infertilitatii feminine

Uneori organismul feminin nu este in masura sa dezvolte independent unele dintre elementele necesare pentru conceperea fiziologica a unei sarcini. Este cunoscut faptul ca acidul folic este un factor predominant pentru conceperea rapida, fara dificultate a unui bebelus. Medicamentele cu multivitamine si elemente naturale active, pot ajuta ovulatiei, iar acest lucru este dovedit chiar de tratamentul Profecund, pe care il poti cumpara din magazinul online Bioo.ro. Se stie ca patologia maturarii defectuoase a ovulelor este redusa cu o probabilitate de 40%. Acest fapt este confirmat empiric prin studii serioase ale unor experti de renume. Se pare ca, prin introducerea acidului folic si a unor ingrediente active in organism in anumite doze, este posibil sa se elimine sau sa se reduca la minimum cauza principala a infertilitatii feminine. 

Deficienta de acid folic

Datorita deficientei de acid folic in organism, exista esecuri semnificative, mai ales in conceperea unui copil. Exista o iritabilitate anormala, o reticenta constanta de a manca si o predispozitie la oboseala. In contextul unei astfel de deficiente, metabolismul se manifesta in mod incorect. Tulburarile in organism implica acumularea de substante in sange,  care pot avea un efect distructiv asupra vaselor. Pentru a preveni conceptia unui organism nesanatos, care de multe ori duce la infertilitate, este necesar sa se mentina un echilibru al nutrientilor. Acest lucru poate fi facut cu ajutorul tratamentului Profecund, care are in component sa Quatrefolic,  si pe care il poti gasi in magazinul online Bioo.ro.   

Extract din fructe de Vitex

Deoarece hipotalamusul controleaza productia de hormoni, inclusiv endorfinele, cum ar fi hormonii de placere, euforia, femeile care sufera de lipsa de placere, trebuie supuse unui tratament cu Profecund, care are in componenta sa si extract din fructe de Vitex si care ajuta la revenirea placerii, precum si la reglementarea procesului de asimilare in organism. Reducerea dorintei sexuale este o problema comuna in randul adultilor, mai ales in randul femeilor. Prin urmare, interesul pentru ierburi si plante care cresc in mod natural libidoul, este mare. Medicamentul Profecund, este un produs pe baza de plante naturale, care ajuta in caz de infertilitate feminina.

Extractul din radacina de Maca readuce dorinta sexuala

Extractul din radacina de Maca este eficient in imbunatatirea dorintei sexuale, iar acest lucru este sustinut de cercetare. De asemenea, are rolul de a elimina disfunctiile  erectile usoare. Acest aspect al Maca a fost investigat clinic si s-a aratat ca extractul de radacina de Maca imbunatateste fiabil starea pacientilor. Se stie, de asemenea, ca una dintre cauzele infertilitatii, este depresia. Mai multe studii au descoperit ca extractul din radacina de Maca poate reduce anxietatea si depresia.

Alte proprietati utile

Alte proprietati, adesea atribuite extractului din radacina de Maca, are efect oncoprotetic, de intinerire, cresterea fertilitatii, imbunatatirea calitatilor cognitive. Menopauza este definita ca o perioada in viata unei femei in care ciclurile ei menstruale se opresc pentru totdeauna. O scadere naturala a estrogenului, care tocmai scade in acest moment, poate provoca o serie de simptome neplacute. Acestea includ bufeuri, uscaciune vaginala, modificari ale dispozitiei, probleme de somn si iritabilitate.

Profecund este solutia la astfel de probleme. Acesta este un supliment alimentar procesat cu cele mai tehnologice echipamente, ceea ce permite salvarea tuturor proprietatilor utile ale acestui produs minunat.

Mai multe detalii pe Profecund.bioo.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata