Neuro Optimizer si Neurovert, suplimente naturale pentru sistemul nervos

Daca doriti sa va protejati sistemul nervos pentru ca acesta sa functioneze la parametrii normali, atunci puteti sa va bazati pe suplimentele naturale Neuro Optimizer si Neurovert! Indiferent daca suferiti sau nu de boli la nivel cerebral sau pur si simplu ati observat ca v-a scazut capacitatea de atentie, memorare si concentrare, puteti apela cu toata increderea la aceste suplimente obtinute din ingrediente naturale.

In zilele noastre, oboseala psihica isi spune cuvantul, fiind adesea un simptom al stresului si al supraincarcarii.

Ce ingrediente se afla in compozitia Neuro Optimizer si la ce ajuta acestea?

Mixul de ingrediente din care a rezultat suplimentul Neuro Optimizer este unul complex, ce acopera un sceptru larg de tulburari la nivelul sistemului nervos.

Ingredientele prezente in compozitia suplimentului Neuro Optimizer sunt urmatoarele:

  • Taurina: este un aminoacid, regasit in cadrul suplimentului Neuro Optimizer. In mod natural, taurina este prezenta la nivelul muschilor, miocardului si a globulelor albe. Taurina sustine neurotransmitatorii si fluxul sanguin. Este o substanta benefica pentru persoanele care sufera de arteroscleroza, edeme, hipertensiune, hipoglicemie sau tulburari de cord.
  • L-glutamina este un aminoacid vital care imbunatateste starea de spirit, stabilizeaza activitatea creierului si amelioreaza durerea de articulatii. L-glutamina are un rol important in refacerea organismului in cazul unui traumatism post-operator. De asemenea, imbunatateste memoria si ajuta la procesul de invatare.
  • CDP Colina este un compus natural care stimuleaza memoria;
  • Acidul alfa-lipoic neutralizeaza radicalii liberi si transforma glucoza in energie.
  • Cytidine 5 este o substanta care sprijina sanatatea generala la nivelul creierului.

Ce ingrediente se afla in compozitia Neurovert si la ce ajuta acestea?

Ingredientele aflate in compozitia Neurovert ajuta la imbunatatirea functiilor cognitive si reprezinta un sprijin real pentru persoanele care au suferit de AVC.

  • Citicolina: ajuta la reducerea deteriorarii tesutului cerebral atunci cand au loc traumatisme la nivelul acestuia. De asemenea, in calitate de adjuvant, se recomanda persoanelor care sufera de Alzheimer, traumatisme cerebrale, dementa, ADHD, Parkinson, AVC.
  • Bacopa monnieri: este o planta utiliziata in medicina traditionala ayurvedica, ce ajuta la ameliorarea pierderilor de memorie, a Alzheimerului, a ADHD-ului, a anxietatii si a epilepsiei.
  • Fosfatidilserina: este o substanta produsa de organismul nostru, a carei cantitate scade o data cu inaintarea in varsta, la fel ca si in cazul Citicolinei. Ea contribuie la ameliorarea depresiei, a declinuluii cognitiv si ajuta la imbunatatirea performantei cognitive.
  • Lecitina din soia: este un extras de compusi benefici regasiti in soia. Lecitina sustine capacitatea memoriei si ajuta la imbunatatirea functiilor cognitive.

Cum arata Neuro Optimizer si Neurovert?

Ambele suplimente vin sub forma de capsule. Neuro Optimizer contine 60 de capsule, iar Neurovert 30 de capsule moi. Pentru dozajul zilnic profilactic, acestea ar trebui sa acopere necesarul pentru o luna. In cazul dozajului terapeutic, unde doza recomandata pe o zi este mai mare, ar putea fi necesara achizitionarea a 2 cutii/ luna.

Scapati de oboseala psihica si imbunatatiti-va memoria si functiile cognitive cu ajutorul acestor suplimente! Consultati medicul inainte de a le folosi, in cazul in care suferiti de anumite boli cerebrale sau ale sistemului nervos.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata