Programele de cursuri engleză Cambridge, un atu pentru cei cu „high aspirations”

De Continut Sponsorizat Lifestyle Publicitate 102 citiri
4 min citire
Cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat îi poate ajuta atât pe copii, cât și pe adulți să se remarce în mediul educațional sau la locul de muncă, prin competențele lingvistice dobândite. Programele de pregătire pentru examenele Cambridge oferă exact experiența pe care orice părinte și-o dorește pentru copilul său în învățarea unei limbi străine. Testarea cunoștințelor în vederea încadrării în nivelul corespunzător pregătirii, grupele special dimensionate pentru învățare accelerată și inter-relaționare, precum și predarea exclusiv în engleză sunt factori-cheie care contribuie la un progres remarcabil într-o perioadă scurtă de timp.

 

Pentru copii, lecțiile sunt un prilej excelent de a-și îmbogăți cultura generală și de a deprinde skill-urile necesare pentru a utiliza această limbă la un nivel competitiv și performant. Clasicul „How are you feeling today?”, adresat de profesori la începutul fiecărei ore de curs, îi provoacă pe elevi să își identifice sentimentele și să găsească noi și noi cuvinte pentru a exprima ceea ce simt. Metodele de predare moderne, axate îndeosebi pe comunicare intensivă și interactivitate, dau cele mai bune rezultate și creează o atmosferă prietenoasă și motivantă pentru copii. Obținerea punctajelor maxime la examinările Cambridge reprezintă, în acest sens, o dovadă clară a eficienței tehnicilor abordate.

 

Obiectivele modulelor de cursuri engleza Cambridge Flying Colours

 

  • Pregătirea pentru susținerea cu brio a examenelor de engleză;
  • Îmbogățirea vocabularului, a structurilor gramaticale și a celor 4 abilități necesare în învățarea limbii engleze: vorbit, scris, citit și ascultat;
  • Familiarizarea cu structura examenului de engleză potrivit cursantului, folosind manuale și materiale ce respectă formatul examenelor Cambridge;
  • Învățarea și exersarea tehnicilor și trucurilor de abordare a probelor de examen;
  • Susținerea unei pretestări cu materiale oficiale Cambridge;
  • Parcurgerea a cel puțin 6 teste specifice examenului vizat.

 

 

De ce să optezi pentru pregătirea pentru examene Cambridge?

 

Cu o tradiție de peste 100 de ani, examenele Cambridge sunt recunoscute la nivel mondial ca un etalon al perfecționării în limba engleză. Peste 15.000 de instituții și universități de prestigiu din toată lumea iau în calcul punctajele obținute la aceste testări. O astfel de certificare îți garantează practic accesul la un sistem de învățământ de top din străinătate și un start excelent în carieră!

 

Pe de altă parte, promovarea modulelor de pregătire pentru examene Cambridge echivalează proba de engleză pentru clasa a V-a Intensiv Engleză (YLE Movers și Flyers), clasa a IX-a Bilingv Engleză (KET, PET) și Bacalaureat (PET, FCE, CAE). Alegerea modului de examinare este la latitudinea ta, putând să susții probele atât pe suport de hârtie, cât și pe calculator.

Ce skill-uri importante poți deprinde la aceste cursuri

 

Pe parcursul programelor de curs, te familiarizezi în primul rând cu formatul examenelor Cambridge. Înveți strategii de abordare a probelor, exersezi tehnici de citire și ascultare care să te ajute să maximizezi scorul la probele de reading și listening, îți dezvolți abilitățile de scriere, conform cerințelor, și înveți cum să ții cont de criteriile de evaluare la toate cele 4 probe, dar mai ales la cele de speaking și writing.

 

Fie că alegi să înscrii copilul la sesiunile de pregătire pentru examen, fie că urmezi chiar tu un program de pregătire pentru examene Cambridge, vei avea în permanență o imagine clară asupra progresului, prin intermediul discuțiilor individuale cu profesorii și al rapoartelor scrise de aceștia. La finalul sesiunilor de pregătire, obținerea unui scor maxim la testările Cambridge nu va mai părea o misiune dificilă sau imposibilă, iar certificarea dobândită va fi un atu pe toate planurile!