Soluții la îndemână și rapide pentru o amenajare de vis a locuinței

De Continut Sponsorizat Casă și Grădină Publicitate 67 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
Amenajarea locuinței este provocatoare atât în ceea ce privește alegerea mobilierului și a materialelor, dar și pentru planificarea bugetului. Când ai un buget limitat, îți vine mai greu să te îndrepți către un design aparte și mobilă ca în reviste. Însă nu e imposibil, pentru că poți să apelezi la câteva strategii la îndemână, dar și rapide. Descoperă care sunt și cum te pot salva în procesul de amenajare.

 

Ajutor financiar pentru amenajarea întregii locuințe

Există motive bine întemeiate, atunci când te decizi să amenajezi sau să renovezi un întreg apartament ori casă, indiferent că mobila este prea veche sau că ultima renovare a avut loc acum mai bine de un deceniu. Nu există un anumit moment pentru a-ți schimba canapeaua din sufragerie, dar, atunci când pornești să amenajezi o încăpere, cel mai bine este să aduci o reîmprospătare pentru întreaga locuință.

 

De la bucătărie, la baie și până la dormitor, un credit este soluția rapidă și de moment care îți arată că lucrurile se pot face fără amânare. Nu ar trebui să te sperie ideea unui credit, în special când faci un pas important pentru confortul tău.

 

Acum ai posibilitatea de a obține un credit rapid, ușor de rambursat și 100% online, fără a mai pleca de acasă. Într-un timp scurt, ai o casă amenajată, fără prea multe griji, și o rezervă de bani mereu la îndemână.

 

Amenajare DIY

În fiecare persoană există un spirit creativ, care poate prinde viață chiar în amenajarea locuinței. Dacă ți-ai propus să faci câteva modificări mai altfel în dormitor, atunci poți să îți pui creativitatea în aplicare:

 

  • construiește rafturi din plăci din gips carton pentru cărți sau pentru obiectele care niciodată nu își găsesc locul;
  • delimitează o zonă de citit sau relaxare, printr-un perete despărțitor, pe care să îl faci din plăci din rigips;
  • vopsește mobila deteriorată în culoarea preferată sau în cea care se potrivește cu ambientul camerei.

 

Sunt idei simple, dar cu un rezultat care să te mulțumească, atât vizual, cât și în privința costurilor.

 

Aparate și electrocasnice moderne

Pentru ca încăperile din casa ta să prindă un aer modern, trebuie doar să aduci câteva elemente în plus, cum ar fi aparatele și electrocasnicele care beneficiază de ultimele tehnologii. Pentru a te bucura de ele într-un timp scurt, fără a fi nevoie să economisești mai multe luni, poți apela la un credit cu aprobare pe loc.

 

Îți pui în coș favoritele (dacă le cumperi online), te gândești unde și cum s-ar integra cel mai bine în locuința ta, iar apoi, tot de pe telefonul mobil, obții creditul. Este un proces 100% online, deci poți să uiți de clasicele drumuri interminabile la instituțiile bancare. În plus, cu un astfel de credit, plătești numai pentru suma utilizată, dacă ai optat pentru mai mulți bani decât suma totală a electrocasnicelor.

 

Cu banii astfel obținuți, înlocuiești frigiderul vechi cu o combină frigorifică modernă, amplasezi și un umidificator în dormitor și alegi un aspirator robot – lucruri simple, dar care te duc mai aproape de casa visurilor.

Schimbarea corpurilor de iluminat

Lumina schimbă în totalitate ambientul încăperilor. Astfel, dacă vrei să aduci o nouă înfățișare casei tale, dar fără a investi prea mult timp și efort, atunci îndreaptă-te către corpurile de iluminat.

 

Înlocuiește clasicele lustre sau becuri simple cu o lustră aplicată sau cu una led cu segment. Pentru dormitor, poți opta și pentru o lampă pe cablu cu două aplice sau pentru lămpi de perete.

 

În bucătărie, încearcă luminile cu senzori de mișcare pentru dulap sau să focalizezi privirile cu lumina ambientală, prin corpuri montate pe tavan. Spațiul din bucătărie este unul fracționat pe zone; de aceea, lumina trebuie să îndeplinească atât iluminatul de ambient, cât și pe cel de lucru.

 

 

Acestea sunt doar câteva dintre soluțiile pe care ți le propunem, rapide și la îndemână, care te ajută să fii cât mai aproape de locuința visurilor. Pune-le în aplicare și bucură-te de un confort pe termen lung, pentru tine și familia ta!