Solutii moderne de iluminare!

0 26

Cateodata nu luam in considerare cat de importanta este sursa de iluminare pe care o folosim, de exemplu, la citit. O lampa potrivita ne poate ajuta sa citim o carte sau un curs mai usor si sa fim atenti la detalii de care nici nu ne-am fi dat seama daca aveam o sursa de iluminare mai slaba. De aceea, este important sa investim in aplice led de calitate, cu lumina care sa nu oboseasca ochiul.

Alegerea unui corp de iluminat adecvat ne aduce multe beneficii, iar in unele cazuri, acest element poate tine curiosii la distanta. Un proiector cu led poate fi ceea ce are nevoie orice casa, mai ales daca alegem un sistem care se incarca singur cu energie solara sau pe care il conectam la reteaua de curent, la fel cum facem cu un bec normal.

De asemenea, o lampa led este mult mai avantajoasa decat un corp de iluminat cu bec traditional.

Iluminarea cu LED-uri este o forma de „iluminare in stare solida”, un tip de iluminat care utilizeaza LED-uri. Un LED – un bec LED include mai multe LED-uri diferite – este o componenta care trimite lumina atunci cand este conectat la curentul electric. Aceasta componenta este ambalata intr-o mica teaca transparenta, care functioneaza si ca obiectiv. Astfel, aceasta lumina este usor amplificata si formeaza, impreuna cu numeroase lumini LED, o lampa LED stralucitoare. Becurile cu LED-uri emit mult mai putina caldura, in comparatie cu becurile incandescente, si economisesc energie. Lampa LED transforma 50% din energia utilizata in lumina, iar 50% in caldura. O lampa cu incandescenta transforma 10% din energia utilizata in lumina si 90% in caldura. O lampa economica a transformat 35% in lumina si 65% in caldura. Iluminarea cu LED-uri este, de asemenea, rezistenta la socuri si vibratii, ceea ce este un lucru pozitiv in ceea ce priveste durata de viata. Lampile cu LED sunt mai puternice decat o lampa cu incandescenta sau alte tipuri de lampi, asa ca nu trebuie decat sa le inlocuiti mai rar. Prin urmare, lampile cu LED reprezinta o economie de energie serioasa, ceea ce este benefic atat pentru bugetul dvs., cat si pentru mediu. Este adevarat ca iluminarea cu LED este putin mai scumpa decat alte becuri normale, dar durata lor de viata este mult mai lunga.

-O lampa LED poate rezista intre 20.000 si 40.000 ore. Prin urmare, cu siguranta, nu veti fi cufundat niciodata in intuneric.

-O lampa LED genereaza mult mai putina caldura. Prin urmare, este o lampa care este foarte sigura! Acesta este motivul pentru care noile ghirlande proiectate pentru pomii de Craciun sunt produse in prezent doar cu lampi LED. Iluminarea cu LED este disponibila in diferite modele, forme si culori.

-O veti gasi cu usurinta ca lumina cu putere treptata sau ca lumina de veghe. Verificati acest lucru pe ambalaj! Fata de o lampa cu incandescenta, o lampa cu LED este de pana la 20 de ori mai eficienta. Intr-o lampa cu incandescenta, 90% din energia utilizata este transformata in caldura, nu in lumina.

Atunci cand folositi aplice led ochiul oboseste mai putin, iar lumina din locuinta devine mai placuta!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata