Suplimentele Go Vita – calea rapidă spre o viață sănătoasă

De Continut Sponsorizat Lifestyle Publicitate 84 citiri
5 min citire
Pentru ca organismul uman să funcționeze la capacitate maximă, fără să fie expus la riscuri sau pericole, este important să te asiguri că îi oferi tot ce acesta are nevoie. Vitaminele și mineralele esențiale, macronutrienții și alte substanțe importante fac posibilă efectuarea corectă a funcțiilor vitale, orice deficit înregistrat ducând la dezechilibre serioase pe termen lung. Pentru a evita astfel de probleme, pe lângă un stil de viață sănătos, poți introduce în dieta ta zilnică și suplimente naturale, cum ar fi capsulele cu zinc de pe go-vita.ro.

 

Rolul principal al zincului în organism

 

Zincul este o substanță care este prezentă în peste 300 de enzime din corp, motiv pentru care contribuie la diferite procese importante, de la metabolism și digestie, la depozitarea și secreția insulinei și reducerea stresului oxidativ, asigurând astfel menținerea valorilor organismului în parametri normali. Zincul este al doilea oligoelement din corp, după fier, ceea ce înseamnă că înregistrarea acestuia sub nivelul normal poate declanșa o serie de reacții adverse diverse ca intensitate.

 

La ce riscuri te expui dacă nu atingi doza zilnică recomandată de zinc?

 

Confruntarea cu o deficiență severă de zinc este destul de rar întâlnită datorită faptului că acest element se regăsește cu preponderență în majoritatea alimentelor. În schimb, există anumite boli sau alergii care pot împiedica absorbția corectă a zincului în organism, acest lucru putând conduce la alterarea gustului și a mirosului, pierderea bruscă a vederii, căderea părului, stări constante de oboseală, fluctuații severe de greutate, probleme digestive, vindecarea lentă a rănilor și încetinirea sau chiar stoparea creșterii la copii. Pentru bărbați, doza recomandată de zinc este de 13 mg, pe când la femei nivelul optim este în medie de 9 mg zilnic. La copii lucrurile stau puțin diferit, bebelușii având nevoie de aproximativ 2 mg pe zi, nivelul crescând odată cu vârsta.

Suplimentează cantitatea de zinc consumată cu ajutorul unor comprimate naturale

 

Alimentația este principala sursă prin care poți asigura organismului tău toate substanțele nutritive de care are nevoie. Însă, în cazul în care aceasta nu mai este suficientă pentru a acoperi necesitățile de bază, este cazul să optezi pentru soluții alternative. Suplimentele cu zinc te pot ajuta să combați rapid orice deficit, dar numai sub îndrumarea medicului. Această substanță poate fi utilizată și pentru a trata erupțiile și problemele pielii, având un puternic efect antioxidant, Zinc pentru Acnee Puritan’s Pride aflându-se printre principalele recomandări ale dermatologilor. În funcție de rezultatele unui set de analize specializate se va determina care este cantitatea de care are nevoie corpul tău, iar medicul îți va prescrie întocmai tipurile de suplimente potrivite pentru a evita astfel o supradozare care, în cele mai multe cazuri, este mai periculoasă decât deficitul.

 

Optează pentru suplimente cu zinc de calitate superioară de la Go Vita

 

Go Vita este locul în care toate problemele și nevoile tale de sănătate găsesc o soluție sigură și adaptată. Aici vei descoperi o gamă foarte variată de suplimente cu zinc dintre care cu siguranță vei găsi și opțiunea care se pliază recomandărilor primite. Navighează printre zecile de produse disponibile, alege-l pe cel potrivit pentru tine și adaugă-l în coș. Completează datele solicitate și plasează comanda, urmând ca aceasta să fie livrată la adresa indicată în aproximativ 24 – 48 de ore pentru ca tu să te poți baza pe Go Vita chiar și în situațiile de urgență.

 

Calitatea produselor, seriozitatea și promptitudinea serviciilor, dar și prețurile foarte avantajoase sunt doar câteva dintre motivele care te vor convinge să cumperi de aici și să revii ori de câte ori este nevoie.

 

Go Vita te ajută să ai grijă activ de sănătatea ta!