Te gândești la un business nou pentru 2020? 6 motive pentru a alege o franciză imobiliară

60

Ultimii ani au însemnat o creștere a numărului de antreprenori din România. Renunțarea la statutul de angajat pentru a da viață propriilor idei vine cu multe oportunități, dar și cu provocări. Deloc întâmplător o parte dintre antreprenori revin deseori la statutul de angajat după o perioadă.

Ce poți face însă pentru a te asigura că afacerea ta va fi una de succes? Una dintre variante este aceea a deschiderii unui business în franciză, o șansă pentru business-urile mici să evolueze rapid și să aibă succes pe o piață din ce în ce mai concurențială.

Indiferent de experiența pe care o ai în domeniu, o franciză imobiliară îți va oferi know-how-ul necesar unui business de succes. Ai mai jos câteva dintre avantajele pe care le ai dacă optezi pentru deschiderea unei agenții imobiliare în franciză.

1. Deschizi o afacere sub umbrela unui brand cunoscut

Mai ales atunci când alegi o franciză imobiliară cunoscută la nivel național și internațional, nu vei mai avea problema brand awarness-ului. Avantajul unui brand imobiliar puternic este de necontestat – înseamnă încredere, recunoaștere și reputație încă din prima zi de funcționare a afacerii tale.

2. Beneficiezi de formarea necesară pentru a deveni un agent imobiliar de succes

Francizele imobiliare propun programe proprii de educație, atât  pentru formarea inițială, cât și pentru cea continuă. Când devii agent imobiliar RE/MAX, intri în Academia RE/MAX, parcurgând un proces complet pentru dezvoltarea ta ca agent.

Programele de formare sunt structurate în funcție de nevoile agenților imobiliari din România, în scopul maximizării potențialului lor.

3. Strategii de marketing care funcționează, încă din prima zi

Alegând o franciză imobiliară, beneficiezi încă de la înființare de instrumente de marketing ce te vor ajuta să îți promovezi afacerea în mod eficient. Ai alături un partener experimentat, care te va ajuta să conturezi primul plan de marketing al business-ului tău, susținându-te și în proiectele viitoare.

4. Tehnologie de ultimă oră

Ai nevoie de un portal imobiliar pentru business-ul tău, dar și de un CRM imobiliar adaptat pieței locale. RE/MAX România, de exemplu, oferă agenților din cadrul rețelei o platformă CRM (Customer Relationship Management) modernă, dar și o aplicație mobilă pentru agenți și un pachet de comunicații e-mail și un website pentru promovarea listărilor și a agenților.

Platforma funcționează în același timp și ca instrument de marketing, permițând realizarea rapidă a materialelor de promovare pentru diverse proprietăți.

5. Ești parte a unei echipe, cu toate avantajele ce decurg din această colaborare

Alegând o franciză imobiliară cu acoperire națională, așa cum este RE/MAX România, cineva va fi mereu pregătit să te ajute în eforturile tale către încheierea unei tranzacții. Acest lucru se  aduce prin colaborări profitabile, recomandări, promovare, dar și dezvoltare personală pentru fiecare dintre agenții imobiliari.

6. Ești propriul tău șef și limita câștigurilor depinde doar de tine

Ca owner al unei francize imobiliare, uiți de șefi sau de salariul lunar. Suma de bani pe care o duci acasă lună de lună va depinde de implicarea și seriozitatea ta, iar limitele… doar tu le stabilești!

Este deschiderea unei francize imobiliare un business sigur?

Mulți dintre cei care își deschid pentru prima oară o franciză imobiliară își pun această întrebare. Răspunsul este unul simplu: orice afacere deschisă astăzi comportă o serie de riscuri.

Acestea sunt însă mai mici atunci când ai know-how-ul necesar pentru a te dezvolta și un partener de încredere, care-ți va fi alături atunci când apar dificultăți.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner