Teama de a începe propriul business în România anului 2020

Aproximativ 25% din populația Marii Britanii este liber-profesionistă, conform datelor ONS, iar tendința este într-o continuă creștere. Nici România nu stă rău, protrivit datelor publicate de Eurosat, situându-se pe locul patru în UE ca pondere a liber-profesioniștilor, cu o valoare de 17,3%, la finalul anului trecut. Cu toate acestea, proporția celor care sun proprii lor angajați s-a diminuat față de anii precedenți, potrivit acelorași statistici. Iar o bună parte dintre antreprenorii de astăzi ai României au făcut… videochat în trecut!

1 milion de dolari, în 3 ani de videochat

Cu cât salariul nostru crește, cu atât cresc și cheltuielile. Toată filosofia în jurul gestionării sănătoase a finanțelor personale se rezumă în câteva cuvinte: cheltuie mai puțin decât câștigi!

O videochatistă din București a devenit antreprenor. După 3 ani în care a făcut videochat și a câștigat nici mai mult nici mai puțin de 1 milion de dolari, Andreea B. și-a deschis o firma de imobiliare care, spune aceasta, merge ca pe roate. Pe lângă aceasta, împreună cu soțul ei, conduce o afacere de succes: o cofetărie din București.

Ei bine, dacă vorbim despre domeniul videochatului, care ia amploare din ce în ce mai mult în România, un lucru e cert: nu ai timp să cheltui 10.000$ în două saptamani. Cu toate astea, exista modele de videochat care, deși câștigă sume impresionante de bani, tot nu se pot lăuda cu foarte mulți bani puși deoparte. De ce? Îngrijire personală, gentuțe, haine scumpe sau vacanțe – la asta se rezumă cheltuielile unei femei independente.

Andreea B. ne spune că totul se rezumă, în fapt, la un singur lucru: „trebuie sa fii suficient de disciplinată, astfel încât la sfârșit de lună, atunci când tragi linie, balanța dintre cheltuieli și ceea ce îți rămâne să fie, evident, în favoarea economisirii.”

Iată ce trebuie să faci dacă ești model de videochat și vrei să îți deschizi propriul business în câțiva ani.


Listă cu priorități
 Fă-ți o listă cu prioritățile pe care le ai. Asigură-te că știi care sunt obiectivele tale pe termen lung. Poate te-ai gândit să îți iei un apartament sau o mașină nouă, poate îți dorești să călătorești în diverse locuri sau să îți deschizi propriul business. Oricare ar fi obiectivele tale, trece-le într-un carnețel. Așa vei începe să pui bani de-o parte, să nu îi mai arunci pe obiecte nesemnificative sau mai puțin importante.
Plătește cu bani cash
 Adesea, cumpărăturile cu cardul ne fac să cheltuim mai mult decât ne-am propus. Este foarte important să avem și să ținem o evidență a banilor. Acest lucru poate fi realizat dacă plătim cu bani cash, orice ne dorim. De asemenea, poți să îți stabilești un buget săptămânal sau lunar, să nu faci excepții și să nu te abați de la el. Dacă vei avea o astfel de evidență, îți vei da seama care sunt lucrurile pe care dai banii inutil.
Gândește de două ori
 Încearcă să eviți cumpărăturile de impuls. Acordă-ți timp de gândire, pentru a te asigura că e ceea ce îți dorești. De asemenea, poți aștepta anumite oferte, pe care le poți compara cu altele, ulterior. Gândește de mai multe ori înainte să îți achizitionezi ceva și asigură-te că e ceea ce îți dorești, că îți va fi de folos.
Ia în calcul toate aceste lucruri și fă-ți planuri pe termen lung. În scurt timp, o să reușești să îți îndeplinești toate dorințele. Asta pentru că videochatul îți poate aduce încasările mult dorite.

Așadar, nu mai rămâne decât să alegi cel mai potrivit studio de videochat pentru tine. Din punct de vedere al numărului modelelor de top, Charm Studio bate toate recordurile: dintre cele aproximativ 60 de modele de care echipa Charm se ocupa minuțios, o treime câștigă peste 10.000$ în fiecare perioada (o dată la două săptămâni), iar 4 dintre acestea reușesc să atingă sume fabuloase, de aproximativ 20.000$ in fiecare perioadă.

Vrei să fii model de top și să câștigi peste 10.000$? Știi unde trebuie să programezi un interviu! Nu uita, însă, să economisești o mare parte din banii câștigati!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata