Trecut si prezent in domeniul jucariilor

Foto: facebook.com
0 13

Nu toți părinții au timp și energie pentru a se juca cu copiii. Și atunci, ai nevoie dejucarii pentru copii. Dar ce jucării să alegi pentru copilul tău? O păpușă, un robot, un ursuleț, o jucărie interactivă care să devină un prieten adevărat pentru un copil? În general, fiecare generație are propria jucărie iconică. Dacă luăm păpușa, atunci cea mai populară păpușă Barbie, va fi înlocuită cu păpușa interactivă cu senzori. De asemenea, maşinuţa obișnuită pentru băieţi va fi înlocuită cu camionul pentru băieţi MalPlay cu geantă cu unelte și sunete, cățelușul de pluș cu jucăria interactivă MalPlay cățel cu funcții și lesă, iar ursulețul de pluș cu jucăria interactivă MalPlay Robot cu telecomandă albastru care merge, cântă și luminează. Prin urmare, toate sunt conectate într-un fel sau altul cu orice lungmetraj sau cu un fel de personaje media.

-Pentru copii mai mici

În special pentru copiii mici, jucăria trebuie să fie de dimensiuni semnificativ potrivite. Nu este necesar să cumperi același tip de jucării, numai dacă nu este conectat la seria pe care copilul tău o colectează sau, de exemplu, este pasionat de echipament militar. Dacă vorbim despre fete, trebuie să te uiți foarte atent la păpușile interactive, cărucior pentru cumpărături MalPlay cu accesorii incluse, măsuța de înfrumusețare, set de joaca MalPlay mașina de înghețată pentru păpuși cu accesorii și multe altele.

-Pentru copii mai mari

Există vreo alternativă la computerul de astăzi? Sigur. Acum există jucării interactive cu senzori, cum ar fi robotul zburător încărcabil cu USB telecomandă și lumini, unde copilul trebuie să se miște, să interacționeze și nu doar să stea în fața ecranului. Un alt tip de jucărie cu așa-numita orientare profesională, care permite copilului să-și pună mintea la contribuție, este LEGO sau jucăria de îndemânare MalPlay Sfera Inteligentă labirint cu minge metalică 3D.  Astfel de jucării sunt foarte populare astăzi și sunt create  pentru copii de diferite vârste. Modelele de jucării interactive fac parte dintr-o clasă foarte specială și unică. Astfel de jucării pentru copii, îmbunătățesc personalitatea copilului și îl ajută să se dezvolte armonios.

-Pentru toti copii tai

Există vreun joc de masă pe care să-l poată juca toți copiii împreună, mai ales dacă aceștia sunt foarte mici și astfel încât, bunicii și părinții să poată viziona un film TV? Exista o întreagă clasă de jucării interioare. În acest sens, poți alege  jucăria interactivă Malplay măsuța cu 6 activități pentru bebeluși cu sunete și lumini, setul de joacă Malplay casa de marcat și cărucior de cumpărături cu accesorii și multe altele. Dezvoltatorii de jucării au ales o direcție nouă în crearea de jucării, ca și cum ar fi făcute pentru acasă, ca și cum ar fi făcute manual. În joacă, cel mai important lucru este manifestarea spontaneității. Adică, copilul însuși decide cum se va juca, cu ce se va juca, un set de bucătărie, un microfon cu stativ, o bucătărie interactivă cu accesorii etc. 

Un sfat cât se poate de simplu, este să nu-i cumperi copilului tău același tip de jucării, asemănătoare între ele, cu excepția cazului în care, desigur, vorbim despre colecții. De asemenea, nu opta pentru păpușile sau personajele de pluș care sunt semnificativ mai mari decât copilul. Alege jucării pentru copii din magazinul online copilasul.ro.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x