Uleiul de argan din produsele Nook – acea minune pe care o asteptai pentru parul tau,

12

Părul este ceea ce ne definește adesea estetica exterioară, iar frumusețea lui este un statement de stil și personalitate. Nu degeaba, atunci când ne referim la par, spunem că avem “podoabă” capilară. Da, părul este acea podoabă de care trebuie să avem permanent grijă, mai ales că este adesea expus unor factori extrem de nocivi. Poluarea, produsele cosmetice de calitate îndoielnică, dar și stresul și alimentația nesănătoase pot face ca părul nostru să nu mai arate fin, mătăsos și sănătos. Îl putem ajuta, însă trebuie să apelăm de fiecare dată la produse de top, precum cosmeticele Nook pentru par, și de o alimentație și un stil de viață sănătos și liniștit.

Am amintit de produsele Nook. De ce am ales aceste produse? Ei bine, pentru că ele conțin un produs minunat, folosit de femei de secole, și anume- uleiul de argan. Uleiul de argan este produs din sâmburii nucilor arganului prin extracție manuală. Arganul se găsește numai în sud-vestul Marocului și procesul de extragere manuală a uleiului durează aproximativ 3 zile pentru a umple doar un recipient de 1 litru. Acesta este motivul pentru care este considerat „aur lichid”, din cauza dificultății de obținere a uleiului. Fermierii au încercat, desigur, să folosească utilaje pentru a separa straturile nucii de argan, dar nu au extras în mod eficient uleiurile esențiale. De aceea, procesul manual este cel mai eficient.

De ce este uleiul de argan important în ritualul tău de frumusețe, atât pentru păr, cât și pentru piele?

Uleiul de argan are multe beneficii atunci când este aplicat pe piele și păr. Este elixirul ideal pentru a obține un păr strălucitor, neted și frumos. Conține compuși precum acizi grași esențiali, antioxidanți, vitaminele A și E și minerale care ajută la hidratarea, înmuierea și protejarea pielii și a părului de căldura și daune cauzate de chimicale. Acest ulei, așa cum am menționat, se regăsește și în Nook, produsele de înfrumusețare preferate ale multor femei pentru hidratare optimă și beneficii nutritive.

Tratament cu ulei de argan pentru părul tău

Părul uscat, deteriorat, decolorat și fragil este rezultatul negativ al substanțelor chimice și proceselor dure aplicate pe părul tău. Dacă îți usuci părul zilnic, apare riscul de deteriorare extremă din cauza căldurii. Balsamurile comerciale sunt pline de ingrediente sintetice care pot agrava și mai mult daunele decât să le repare. Dar, compușii naturali ai uleiului de argan continuti în produsele comerciale de top precum Nook îți repară părul și te ajută să vindeci daunele regăsite în firele și foliculi părului. Uleiul de argan este caracterizat că fiind non-gras și ușor de absorbit atunci când este aplicat pe păr. Îmblânzește firele rebele, remediază părul și întinerește textura strălucitoare. Stimulează, de asemenea, o creștere sănătoasă a părului și întărește firele de păr.

Cum se aplică uleiul de argan de la Nook

Există multe modalități prin care poți aplică ulei de argan pe păr. Există diferite metode de a pune acest ulei pe păr și scalp în funcție de problema pe care dorești să o abordezi. Pentru a obține rezultate maxime, cel mai bun mod de a merge este să aplici ulei de argan direct pe păr sau un balsam ce conține acest element.

Înainte de a-ți usca părul

După duș, de obicei îți vei usca imediat părul. Dar, înainte de a porni căldura uscătorului de păr, usucă-ți părul cu un prosop și masează câteva picături de ulei de argan de la Nook în păr și pe scalp. Concentrează-te pe păr, de la mijloc până la capetele firelor, pentru a-l proteja de efectele daunelor cauzate de căldura uscătoarelor cu aer cald.

Tratament de păr peste noapte

Dacă dorești un tratament de condiționare profundă, lasă acest ulei pe păr peste noapte. Masează o cantitate mică de ulei de argan pe păr și scalp. Acoperă-ți părul cu o cască de duș. Lasă-l să acționeze peste noapte. Uleiul de argan va fi efectiv absorbit cu ajutorul căldurii ce se realizează între piele și casca de duș. Așa va pătrunde în păr și straturile scalpului. De asemenea, poate trata eficient mătreața și cojile scalpului. Abordează această metodă de două ori pe săptămână timp de două săptămâni pentru a obține acel rezultat optim la care visezi. Acest lucru trebuie să devină rutină pentru a-ți menține părul sănătos și frumos.

Hair-styling

Dacă părul tău este uscat, în loc să folosești geluri sintetice și spray-uri de păr pentru a te coafa, așează o cantitate mică de ulei de argan în palmele tale, freacă-le împreună și aplică-l pe părul tău cu degetele, între fire, pentru a îmblânzi părul rebel. Aranjează-ți părul după cum dorești.

Protecție împotriva razelor UV și a substanțelor chimice din apă

Există momente în care îți dorești să stai întinsă la soare și să înoți în mare sau în piscină. Înainte de a te scufundă sau de a ieși afară, aplică-ți câteva picături de ulei de argan pe păr pentru a-ți proteja părul de daunele provocate de soare sau de substanțele chimice folosite pentru curățarea apei din piscină.

Alte utilizări ale uleiului de argan

Beneficiile uleiului de argan depășesc zona capilară. Utilizările sale benefice pot fi experimentate și pe piele, față, unghii și, uleiul pur, poate fi folosit chiar și ca ulei de masaj pentru corp. Prezența vitaminelor din ulei îl face a fi un produs foarte valoros în rutină de îngrijire a pielii.

Produse din ulei de argan Nook

Există opțiuni nesfârșite pentru uleiul de argan disponibile pe piață. Dar ar trebui să fii foarte minuțios și atent în alegerea produselor naturale și organice în adevăratul sens al cuvântului. La beauty4ever.ro vei găsi produsele Nook, de top, eficiente și naturale. Fie că alegi tratamentul cu ulei Nook, fie șamponul și balsamul, ori masca de la același brand, nu vei regreta

Folosirea produselor de calitate se va vedea pe părul tău!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata