Un nou accident mortal în România.

De Jurnalul Național Actuale 186 citiri
3 min citire

Inrolare trafic.ro
Un accident mortal s-a petrecut joi 26 ianuarie, după prânz în Bihor, mai exact pe o porțiune cu serpentine din localitatea Ponoară.Un accident mortal s-a petrecut în Bihor, pe serpentine. Un bărbat s-a răsturnat cu mașina, a căzut de la o înălțime de 15 metri, după care a rămas blocat sub vehicul. Accidentul s-a petrecut pe o porțiune de drum cu serpentine din localitatea Ponoară. Într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul volanului și a căzut de la o înălțime de 15 metri.

Astfel că, în urma accidentului, bărbatul a rămas blocat sub un autoturism, fiind extras de echipajele de pompieri ale ISU Crișana. La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD, dar din păcate, șoferul nu a mai putut fi salvat.

De asemenea, Poliția Bihor a transmis o informare cu privire la acest accident tragic. „Joi, 26 ianuarie a.c., la ora 13.52, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe drumul comunal 175, în afara localității bihorene Ponoară, într-o zonă deluroasă, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, care, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, într-o curbă la stânga a părăsit carosabilul, s-a răsturnat și a căzut la o diferență de nivel de aproximativ 15 metri”, se precizează în informarea semnată de comisarul-șef Alina Fărcuța, conform Bihoreanul.

În plus, traficul in zona nu a fost afectat de accident, iar polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru a afla ce anume a  dus la această tragedie. ”În jurul orei 13.50, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unui accident rutier pe raza localității Ponoară, comuna Bratca, eveniment în urma căruia, șoferul unui autoturism de teren a rămas blocat sub mașină.

Pentru salvarea bărbatului, la fața locului au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și elicopterul SMURD.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei prinse sub autovehicul, predând-o echipajelor SMURD. Din nefericire, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia”, a precizat ISU Bihor.

TAGGED: , ,