UniCredit, desemnată „Best Foreign Exchange Provider” în România de către Global Finance

42

Publicaţia de business americană Global Finance a desemnat UniCredit Bank România  „Best Foreign Exchange Provider”, informează banca printr-un comunicat remis marţi AGERPRES.

De altfel, UniCredit a mai primit distincţia „Best Foreign Exchange Provider” pentru întreaga regiune CEE, precum şi pentru activitatea din Croaţia şi Austria.

„Această distincţie confirmă performanţele întregii noastre echipe în zona de tranzacţionare şi vânzări şi faptul că, prin gama complexă şi inovatoare de produse pe care o oferim, suntem un partener de succes şi de încredere al companiilor din România. Prin canalele de tranzacţionare moderne, digitale, pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri, le oferim acestora posibilitatea de a avea acces la preţuri competitive şi rapiditate în execuţie”, a declarat Adrian Pârvulescu, director Pieţe Financiare, UniCredit Bank România.

Printre criteriile care au stat la baza alegerii câştigătorilor au inclus volumul tranzacţiilor, cota de piaţă, acoperirea globală, calitatea serviciilor pentru clienţi, costurile competitive şi tehnologiile inovatoare. Global Finance a luat în considerare, de asemenea, şi contribuţia analiştilor din industrie, a directorilor din companii şi a specialiştilor în tehnologie.

Astfel, Global Finance, fondată în 1987, are sediul central în New York şi birouri în întreaga lume. Audienţa Global Finance include reprezentanţi ai marilor companii, iar publicaţia recompensează în mod regulat cele mai performante instituţii financiare. Aceste premii au devenit un standard de excelenţă de încredere pentru comunitatea financiară globală.

În prezent, UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o reţea vest, central şi est europeană bazei sale de clienţi. Grupul este prezent în România prin UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata