Unul dintre apropiaţii lui Vladimir Putin, a precizat cum are de gând liderul rus să distrugă Marea Britanie şi SUA

De Jurnalul Național Actuale Politică 139 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Tensiunile dintre Occident și Rusia tind să escaladeze, mai ales după ce a apărut o nouă ipoteză care dă fiori, despre cum are de gând liderul rus să distrugă Marea Britanie şi SUA. Declarațiile aveau să fie făcute de unul dintre apropiaţii lui Vladimir Putin.

Recent, Dmitri Kiseliov, unul dintre apropiaţii lui Vladimir Putin, vine cu o nouă ipoteză care dă fiori tuturor.

Din afirmaţiile sale, propaganda rusească anti-occidentală și pro-Putin lucrează intens, poate mai mult ca niciodată acum, având în vedere că Rusia este în război de doi ani cu Ucraina.

În tot acest timp, au fost multe voci care au aruncat în spațiul public amenințări și tot felul de scenarii, majoritatea cu aprobarea de la Kremlin, iar Occidentul a reacționat de fiecare dată când propaganda rusă și-a făcut datoria.

Cele mai recente declarații vin de la un al prezentator al Rusiei, postul tv de stat, și anume Dmitri Kiseliov. Cunoscut ca unul dintre apropiaţii lui Vladimir Putin, vedeta TV din Rusia a anunțat o nouă ipoteză care dă fiori, în care explică cum are de gând liderul rus să distrugă Marea Britanie şi SUA.

În precizările „Dacă țările NATO își desfășoară forțele în Ucraina pentru a înfrânge strategic Rusia, atunci va veni exact acel moment despre care a vorbit Putin: «De ce avem nevoie de o lume dacă Rusia nu este în ea?».

În acest caz, vom trimite totul să zboare peste tot! Rachete Sarmat, Yars și Avangard”, a declarat Kiseliov în recenta sa intervenție.

Dmitri Kiseliov a lansat aceste amenințări la adresa Occidentului, direct de pe micile ecrane.

Mai specific, modertorul, un înfocat adept al politicii lui Vladimir Putin, și-a continuat discursul amenințător la adresa Occidentului, spunând că „forțele sale nucleare strategice sunt în stare de pregătire deplină”

Astfel, „Centrele de decizie americane și locurile de lansare de pe uscat și de pe mare sunt deja în vizorul nostru.

Franța, în calitate de putere nucleară, va trebui să fie dezarmată într-o clipă. Insulele Britanice vor fi pur și simplu scufundate.

Avem tehnologiile necesare pentru acest lucru. Și am mai vorbit despre ele.”, mai spune Dmitri Kiseliov.

Din punct de vedere al Ucrainei, deși planificatorii de război ai lui Putin au avut în vedere un atac fulger care să cucerească Kievul în câteva zile, diplomații, persoanele din interior, observatorii și activiștii cred în mare parte că Putin, care a cerut armatei noi testări ale armelor nucleare, este acum pregătit pentru un conflict mult mai lung, care ar putea dura ani, dacă nu chiar decenii.

Vladimir Putin este pe picior de război, tot timpul

Deși Putin amenință din nou Occidentul, ca urmare a noilor sancțiuni din SUA, se estimează că Rusia alocă aproximativ 7,5% din PIB-ul său pentru cheltuieli militare, cea mai mare proporție de după Războiul Rece.

Cheltuielile generoase ale guvernului au făcut ca fabricile care produc arme, muniții și echipamente militare să lucreze în ture duble sau triple, iar sudorii care încasează ore suplimentare pot câștiga la fel de mult ca muncitorii cu gulere albe.

Planul care l-a înfuriat pe Putin. Ce țară NATO a agitat spiritele în Rusia “Vom acționa”

Un insider din domeniul apărării a prezis că nivelurile de cheltuieli vor continua să crească, a declarat acesta, numind schimbarea o nouă fază permanentă care ar putea dura mulți ani.

Iar pe frontul intern, restaurantele din Moscova și Sankt Petersburg rămân pline, proiectând o imagine de normalitate, importurile paralele, importul de bunuri occidentale prin țări terțe, și alte noi scheme au încercat să îi împiedice pe ruși să observe o pierdere a confortului și a produselor de lux.

Sursa – playtech.ro