Utilaje de constructii cu pret accesibil si fiabilitate mare de la Ret Utilaje

Ret Utilaje SRL există pe piața românească din 1994. A traversat perioade greoaie și a continuat să persevereze, ajungând să fie un umăr de nădejde pentru partenerii săi. Portofoliul său cuprinde mașini, utilaje și echipamente pentru construcții, la care se adaugă câteva servicii ireproșabile și necesare în acest domeniu. Ținând seama de necesitatea calității, ne-am dorit întotdeauna și am reușit să menținem un preț accesibil pentru utilaje de constructii.

Deschiderea oricărei afaceri, știm din experiență proprie, este o experiență plină de provocări felurite. Pentru firmele de construcții, utilajele sunt cele mai importante, iar calitatea lor reprezintă calea sigură spre reușită, punându-vă la adăpost în fața cheltuielilor excesive, atunci când, de exemplu, dacă închiriați anumite utilaje nu reușiți să economisiți sumele preconizate.

În numele trăiniciei relațiilor dintre oameni, credem că cel mai bun lucru pe care-l putem face pentru clienții noștri este ca echipamentele pe care le propunem să răspundă unor standarde înalte ale calității, dar în același timp, să aibă un preț bun pentru aceștia. În funcție de planurile dumneavoastră pentru viitor, cât și în acord cu situația financiară din acest moment, veți ști care este soluția cea mai potrivită, închirierea sau cumpărarea unui echipament performant.

Dacă, de exemplu, dețineți o afacere în domeniului explorărilor miniere, aveți nevoie de utilaje noi și de ultimă generație. Deși la început prețul unui astfel de utilaj vi se poate părea a fi o investiție majoră, nefondată, în urma achiziționării, investiția va fi recuperată prin eficientizarea muncii pe care o oferă. Utilajele noi, performante cresc randamentul și soluționează aspecte cheie în orice afacere.

Atunci când vă gândiți că este mai înțelept să închiriați un astfel de echipament decât să îl cumpărați, trebuie să luați în calcul costurile pentru întreținerea acestuia. Deținerea utilajelor proprii vă ferește de cheltuieli suplimentare și inutile pentru repararea echipamentelor vechi, ferindu-vă de improvizații care pot cauza daune incomensurabile.

Indiferent că reprezentați o companie mică sau dimpotrivă, deținerea utilajului potrivit este esențială. În ultimii ani, domeniul construcțiilor a explodat, mai cu seamă datorită noilor necesități economice. O sumedenie de spații au devenit zone locuibile ori industriale, societatea îndreptându-se spre o dezvoltare fără egal. Grație tehnologiei, societatea modernă dispune de perspective care acum câteva zeci de ani erau doar un vis.

De-a lungul experienței noastre pe piața românească, am observat, mai ales după criza din 2008, o explozie a domeniului construcției și o atenție sporită la mijloacele cu care dezvoltatorii lucrează. Pentru eficientizare în acest domeniu complex, utilajele și echipamentele profesioniste sunt necesare. Ret Utilaje se îngrijește ca fiecare constructor, în funcție de necesități, să găsească utilajele potrivite, prin intermediul unei investiții financiare înțelepte.

Dacă aveți nevoie de utilaje de mare tonaj, experții noștri vă vor ajuta să alegeți dintre modelele puse la dispoziție, în acord cu necesitățile muncii dumneavoastră. Vă punem la dispoziție și un service din care puteți achiziționa direct și piese de schimb, astfel încât, de-a lungul timpului, dacă întâmpinați probleme din cauza uzurii, să le puteți rezolva cu ușurință și să puteți să vă desfășurați activitatea în continuare.

Fără îndoială, achiziționarea unui utilaj de construcții este o decizie serioasă. Dacă nu vă puteți hotărî, vă putem ghida și sfătui, astfel încât să aveți la îndemână întregul tablou al oportunităților pe care un echipament profesionist vi le poate aduce. Vă vom ajuta atât cu achiziționarea, cât și cu sfaturi pentru întreținerea acestuia. De exemplu, având în vedere racordarea acestora la tehnologii de ultimă generație, va trebui să fiți grijulii în ceea ce privește praful și mizeria din preajma conectorilor care leagă echipamentul de un computer.

Făcând o inspecție zilnică mașinii, veți ști dacă au apărut probleme. Iar dacă se întâmplă acest lucru, fie din cauza forțării, a întreținerii defectuoase ori a unei probleme tehnice și/sau mecanice, service-ul nostru vă va fi oricând de ajutor. Ne extindem neîncetat serviciile încercând din răsputeri să răspundem complexității domeniului construcțiilor. Grație necesităților sale, construcțiile sunt un domeniu al muncii asidue, al investițiilor, dar și câștigurilor mari, în cadrul căruia echipamentele performante reprezintă o investiție pe termen lung.

Portofoliul nostru cuprinde, printre altele, buldoexcavatoare, excavatoare, compresoare aer, generatoare de curent, pompe, utilaje de compactare, echipamente pentru prelucrarea betonului și accesorii hidraulice. Industria construcțiilor, fie că e vorba de demolare sau reciclare, construcția de șantiere sau de drumuri, are la Ret Utilaje un loc în care își poate procura echipamentele profesioniste necesare. Furnizând doar piese de schimb originale și având în componența echipei tehnicieni specialiști, ne îngrijim ca durata de viața a echipamentelor folosite să fie maximă.

Prin serviciul de asistență tehnică de urgență putem fi alături de dumneavoastră oricând, astfel încât problemele care apar din senin să fie rezolvate și să vă puteți desfășura activitatea în continuare, în deplină siguranță. Ca un partener de nădejde vă ghidăm de-a lungul drumului și ne dorim ca afacerea dumneavoastră să prospere cu rapiditate, dar și cu perspective cât mai îndelungate.

Existența pe piața românească a construcțiilor ne-a învățat câteva lucruri esențiale. Deși spațiul românesc nu poate concura cu alte zone europene, astăzi există posibilitatea de a lucra (în toate domeniile) la un alt nivel. Pătrunderea tehnologiei în viețile noastre a dus lucrurile la un nivel nemaiîntâlnit până astăzi, săltând standardele fiecărui domeniu. Ret Utilaje ține pasul cu noile perspective din domeniul mașinilor, utilajelor și echipamentelor pentru construcții. La prețuri accesibile, puteți avea propriile utilaje și echipamente care să eficientizeze munca și să aducă profituri sigure. Să ne folosim în chip înțelept de performanțele tehnologiei și să facem investiții care înmulțesc profitul!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata