Vladimir Putin, aroganţă maximă în plină criză.

Președintele rus Vladimir Putin a plantat joi un copac la Samarkand, în Uzbekistan, împreună cu alți lideri ai Organizației de Cooperare din Shanghai (SCO).

Astfel că, Președintele Federației Ruse a plantat un copac cu o lopată de aur și după care l-a udat, după cum arată imaginile difuzate de postul de televiziune Rossiya-24, cu o stropitoare tot din aur. Lângă copac a fost plasat mai apoi un semn cu inscripția: „Copacul a fost plantat de președintele Federației Ruse V. Putin pe 15 septembrie 2022”.

De asemenea, Președintele Kazahstanului, Kasîm-Jomart Tokaev, președintele Kârgâzstanului, Sadir Zhaparov, prim-ministrul Pakistanului, Shehbaz Sharif, președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon, președintele Uzbekistanului, Shavkat Mirziyeyev ca șefi ai delegațiilor statelor membre OCS, dar și președintele Belarusului, Aleksandr Luşaşenko, au participat la plantarea de copaci.

Mai mult decât atât, Lukașenko, împreună cu președintele Iranului, Seyed Ebrahim Raisi și președintele Mongoliei, Ukhnagin Khurelsukh, participă în calitate de șefi ai delegațiilor statelor observatoare în SCO, notează scooptrade.com.

Așadar, fotografia de la ceremonia de plantare copacului, în care a fost folosită lopata de aur, a fost publicată de serviciul de presă de la Kremlin.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata