Volvo XC40, SUV-ul premium gândit pentru a-ți face viața mai ușoară

92

Cel mai mic dintre SUV-urile Volvo, XC40 are un aer progresiv și plin de atitudine, inspirând exuberanță și tinerețe. E autoturismul care face o declarație îndrăzneață prin eleganța sa, dar și prin prezența impunătoare.

Autoturismul îți oferă o vizibilitate excelentă, datorită gărzii înalte la sol, dar și performanțe fără compromisuri, prin motorul inovator T5 Twin Engine cu tehnologie hibrid plug-in.

Volco XC40 este SUV-ul compact ce îmbină designul scandinav, cu linii simple și bine conturate, cu tehnologia smart.  Volvo XC40 a fost creat pentru șoferii mai tineri ai familiei și special gândit pentru a se integra cu stilul lor de viață.

Volvo XC40, autoturismul creat pentru a-ți simplifică viața

Funcționalitățile noului autoturism Volvo XC40 au fost gândite special pentru a-ți face viața mai ușoară. Este autoturismul creat în jurul tău și al nevoilor tale, ce te va face să te simți ca acasă chiar și atunci când ești în oraș, sau în afara lui.

Interiorul modelului Volvo XC40 este un spațiu versatil, plin de soluții ingenioase de stocare care te ajută să păstrezi ordinea în mașină. Ai loc pentru lucrurile tale și te simți confortabil în orice moment.

Chiar și telefonul mobil are un spațiu dedicat, XC40 oferind suport pentru Apple CarPlay și Android Auto. Astfel, poți utiliza în siguranță o parte din funcțiile sale chiar și când autoturismul este în mișcare,  prin intermediul ecranului tactil al mașinii, al comenzilor pe volan sau prin controlul vocii.

Poziția înaltă de condus și vizibilitatea excelentă te fac să te simți în control la volanul unui Volvo XC40. Motoarele cu care poate fi echipat sunt o combinație între performanța pe care o aștepți, emisiile scăzute și consumul eficient de combustibil.

Siguranța este, ca în cazul tuturor autoturismelor Volvo, punctul forte al modelului XC40. Funcția City Safety, disponibilă pentru echipările standard, te va avertiza atunci când o coliziune este iminentă. Prin utilizarea tehnologiei radar, vor fi identificate automat celelalte vehicule, pietonii, bicicliștii, dar și animalele mari. Vei fi  avertizat automat, iar frâna va fi acționată în locul tău dacă nu reacționezi la timp, pentru a te ajuta să eviți sau să atenuezi coliziunea.

Bucură-te de fiecare moment la volanul noului tău Volvo XC40!

Volvo XC40 te ajută să redescoperi bucuria de a conduce! Te bucuri de fiecare moment petrecut la volanul său, fie că ești în drum spre serviciu sau către restaurantul preferat, unde vei lua cina. XC40 a fost gândit special pentru viața la oraș, fiind un SUV compact, pe care să îl parchezi cu ușurință. Este însă perfect și pentru călătoriile tale, oferindu-ți siguranța, confortul și spațiul de care familia are nevoie pentru a se simți bine.

Configurează-ți și tu propriul Volvo XC40 pornind de la dealerii Volvo autorizați din București sau din țară. Pe site-ul https://oferte.volvocarsdealer.ro/ găsești numeroase oferte pentru autoturisme Volvo aflate pe stoc, pe care le poți conduce în cel mai scurt timp posibil.

Prețurile Volvo XC40 pornesc de la 33.250 euro + TVA, preț pentru varianta Momentum. Volvo XC40 este disponibil în 3 variante de echipare: Momentul, R-Design și Inscription.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner