4 titluri pe care le poţi vinde rapid unui anticariat cu servicii de preluare cărţi

De Continut Sponsorizat Lifestyle Publicitate 208 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Magia, aventura și senzațiile tari sunt la ordinea zilei în selecția de cărți pe care mulți copii își doresc să le citească în perioada sărbătorilor de iarnă. Şi dacă părinţii cumpără an de an astfel de cărţi pentru copii, Anticariat-Carti.com vine cu o ofertă de nerefuzat, în ideea în care cumpără cărţile citite, oferind sume corecte de bani pentru acestea. Din banii pe care îi primesc pentru cărţile vândute, părinţii pot să cumpere alte cărţi pe care copilul nu le-a citit încă sau alte cadouri minunate de pus sub bradul de Crăciun.

Cu servicii de anticariat preluare cărţi între cele mai bune de pe piaţă, Anticariat-Carti.com cumpăra orice fel de carte pentru copii şi, bineînţeles, cărţi de citit în perioada sărbătorilor de iarnă pe nerăsuflate.

Idei de titluri pe care anticariatul le achiziţionează prin serviciul preluare de cărţi

 

Clubul ursului polar

Acest roman a fost scris de autorul englez Axel Bell, un mare fan al lui Harry Potter și spune povestea Stelei Flocus Pearl, o tânără orfană care trăiește fericită alături de tatăl ei adoptiv, Felix. Această aventurieră cu suflet mare este membră a Clubului Urșilor Polari. Un grup exclusiv pentru bărbați. Misiunea sa este să exploreze lumea și să aducă comori pe care să le expună într-una dintre vitrinele clubului.

Stella își dorește să fie explorator. Și după o negociere dură, Felix decide să o ia cu el în cea mai incredibilă aventură de până acum: capturarea unui yeti. În aventura ei, tânăra va lucra alături de un magician arogant și un semi-elf stângaci. Dar un eveniment neprevăzut va da povestea peste cap. Această carte nu mai este o invitație la călătorie, ci o încântare.

Visuri de zăpadă

Poate una dintre cele mai cunoscute cărţi semnate de prestigiosul Eric Carle, Visuri de zăpadă este o carte foarte simplă, dar în același timp captivantă. O structură repetitivă, cu fulgi de zăpadă care acoperă personajele. Cartea prezintă o poveste caldă a unui fermier care sărbătorește Crăciunul cu animalele sale, îmbrăcat exact ca Moș Crăciun. Cu adevărat magică, această carte reprezintă esența Crăciunului.

Trenul Polar Express

O carte cu adevărat clasică , cu ilustrațiile lui Chris Van Allsburg. În ajunul Crăciunului, trenul Polar Express călătorește spre casa lui Moș Crăciun. Copilul protagonist va avea norocul de a face această călătorie uimitoare și de a-l întâlni personal pe Moș Crăciun. O poveste de neuitat care a primit mai multe premii și recunoașteri, cum ar fi apariția pe lista celor mai bune cărți ilustrate din The New York Times în 1985.

Băiatul care a salvat Crăciunul

Acesta este un roman al lui Matt Haig captivant pentru copiii/tinerii cititori sau adulții cărora le plac temele de Crăciun. Personajul său principal este Nicolas, un băiat atât de sărac încât nu avea cadouri de Crăciun, dar care, în ciuda durității vieții sale, era fericit. Totul se schimbă atunci când tatăl său pleacă în căutarea unei averi, iar el decide să plece în întâmpinarea lui, traversând păduri și munți înzăpeziți prin țara elfilor. O lectură care îmbină realitatea cu ficțiunea și care îl determină pe copilul protagonist să înțeleagă care este magia Crăciunului și ce trebuie să facă pentru a o salva.

Achizitorii de la Anticariat-Carti.com cumpăra toate aceste cărţi de la cei care le deţin şi vor să le vândă, dar şi multe alte subiecte specifice sărbătorilor de iarnă.