A cumpărat o casă de pe internet cu 24.000 de dolari, dar când a văzut-o în realitate a regretat

De Jurnalul Național Actuale Investiții 228 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

De cele mai multe ori, fără să ne dăm seama, devenim victimele unor cumpărături impuslive pe internet. Este și cazul unui american care a cumpărat o casă de pe internet cu 24.000 de dolari, dar când a văzut-o în realitate a regretat această achiziţie.

Un american care a cumpărat o casă de pe internet cu 24.000 de dolari

Cu toții am fost victima unei achiziții impulsive pe care am regretat-o mai târziu. Fie că ne-am risipit pe o geantă de firmă la preț redus și nu mai avem bani la sfârșitul lunii, fie că am cheltuit bani pentru o comandă de mâncare la domiciliu care s-a dovedit a fi dezamăgitoare când a ajuns la destinație. Toate sunt greșeli pe care am făcut-o cu toții.

Este și cazul unui american, care acum plătește cu siguranță prețul unei achiziții impulsive pe care a făcut-o pe Amazon luna trecută. Bărbatul în cauză a devenit viral în întreaga lume pentru că a cumpărat o o casă de pe internet cu 24.000 de dolari. Uletrior, acesta a împărtășit ceea ce a descoperit scriind pe contul său de TikTok: „Amazon este într-adevăr un loc periculos”.

De ce a regretat când a văzut ce a cumpărat?

În descrierea sa, utilizatorul de TikTok a publicat imagini cu achiziția sa de 24 de mii de dolari, iar interiorul casei arăta deplorabil, plus că, mai spune acesta, tavanele erau mult mai joase decât se aștepta inițial.

Astfel, „Plafoanele, eu am 1,75 m, așa că nu sunt prea înalte. Sunt foarte joase. Aș putea atinge tavanele. Planul este să o închiriez prin AirBnb. Este o decizie inteligentă.

Electricitatea, instalațiile sanitare și toate celelalte, am toate acestea pregătite. Vreau doar să obțin mai întâi permisele pentru a mă muta și a pune totul la punct.”, a mai spus americanul.

 

În același videoclip a recunoscut că nu va locui în casa achiziționată și că are planuri de a o transforma într-o casă de vacanță, sperând că în acest fel își va putea recupera cei 24.000 de dolari.

Un alt american a cumpărat o casă de pe internet cu 30.000 de dolari

Cazul relatat anterior nu este singular, având în vedere că un alt american a postat pe rețelele de socializare faptul că și-ar fi cumpărat o casă, tot de pe Amazon, dar de data asa cu 30.000 de dolari. Utilizatorul de TikTok Graim a intrat pe pagina sa pentru a dezvălui că tocmai „a cumpărat o casă mică de pe Amazon”.

Aşadar, Mini-casa l-a costat pe TikToker un total de 32.475,00 de dolari din care a scăzut 2.475 de dolari, spune el, ca urmare a „impozitului estimat colectat”. Graim a mai spus că obiectivul lui acum este de a închiria proprietatea pentru 750-800 de dolari pe lună. Ulterior, într-o actualizare postată pe 29 ianuarie, Graim explică faptul că, după ce achiziția a fost efectuată, a sunat la bancă pentru a anunța că a făcut o achiziție importantă, astfel încât cardul său să nu fie refuzat.

Sursa – playtech.ro