Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, premiată de CFA România

102

CFA România a desemnat Agenţia Naţională de Presă AGERPRES,  Agenţia de ştiri a anului 2020, în cadrul unui eveniment de decernate a Premiilor pentru Mass Media, organizat miercuri 26 mai 2021.

Din punct de vedere al ştirilor economico-financiare, „Mass media financiar este un stakeholder foarte important al pieţei de capital. Mass media financiară contribuie foarte mult la ceea ce ne dorim cu toţii pentru dezvoltarea pieţei de capital şi anume la promovarea valorilor de educaţie financiară, promovarea modului în care noi trebuie să funcţionăm în această piaţă financiară, modului în care trebuie să ne planificăm financiar vieţile. Consider că mass media joacă un rol foarte important în această misiune a educaţiei financiare şi salut încă o dată această iniţiativă pe care CFA România o are prin oferirea acestor premii”, a declarat Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti.

În conformitatea CFA România, aceasta a informat că AGERPRES este agenţia de ştiri care prezintă echidistant informaţiile, fiind sursa principală de propagare în mass-media a ştirilor economice şi din domeniul financiar.

Alături de AGERPRES, CFA România a mai acordat un premiu pentru jurnalistul anului 2020, care a fost primit de Liviu Popescu, editor la Ziarul Financiar, şi un premiu pentru publicaţia online a anului 2020, care a mers la Financial Intelligence.

De altfel, organizaţia CFA România, acordă,  de cinci ani, premiile pentru mass media.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata